Μονπελιέ-Σάλκε 1-1

Η Σάλκε έφυγε με το 1-1 από τη Γαλλία και σε συνδυασμό με την ήττα της Αρσεναλ στο Φάληρο κατέλαβε την πρώτη θέση του β' ομίλου.

Μονπελιέ-Σάλκε 1-1

Ολα μοιρασμένα ήταν στο "Μοσόν" και η (αδιάφορη βαθμολογικά) Μονπελιέ με τη Σάλκε ήταν σε όλα κοντά. Είναι χαρακτηριστικό πως η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο ήταν 52%-48% υπέρ των πρωταθλητών Γαλλίας και οι πάσες ήταν 152 για τους γηπεδούχους και 148 για τη Σάλκε.

Το ματς είχε ρυθμό, είχε φάσεις, αλλά δεν είχε γκολ. Για αυτό έπρεπε να περιμένουμε ένα ημίχρονο και η Σάλκε ήταν αυτή που με τον Χέβεντες στο 56' άνοιξε το σκορ. Τα πανηγύρια όμως δεν κράτησαν πολλοί, αφού τρία λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων από τον Ερέρα. Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους Γάλλους που πίεσαν τη γερμανική ομάδα, αλλά η Σάλκε δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και πήρε αυτό που ήθελε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Λιγκάλι, Γιανγκά - Μπιβά, Χίλτον, Μπεντιμό, Κονγκρέ, Σταμπουλί (46’ Πιτό), Εστράδα, Καμπέγια, Μουνιέ (67’ Μπελαντά), Ερέρα, Καμαρά (67’ Ουτάκα).

ΣΑΛΚΕ: Χίλντενμπραντ, Χιέβεντες, Μέτσελντερ, Ούτσιντα, Κολάσινακ, Χόλτμπι, Μπαρνέτα (72΄Τζόουνς), Ντράξλερ, Νόισταντερ, Μαρικά (77΄ Χούντελααρ), Πούκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK