Νέα ισοπαλία για Γιουβέντους, πάρτι η Ρεάλ

Η Γαλατάσαραϊ του Ρομπέρτο Μαντσίνι ισοφάρισε στο 88' το γκολ του Φάμπιο Κουαλιαρέλα ένα λεπτό νωρίτερα και απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την προέλασή της, διαλύοντας με 4-0 την Κοπεγχάγη στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τη 2η αγωνιστική.

Νέα ισοπαλία για Γιουβέντους, πάρτι η Ρεάλ

Γιουβέντους - Γαλατάσαραϊ 2-2

(78' πέν. Βιδάλ, 87' Κουαλιαρέλα - 36' Ντρογκμπά, 88' Μπουλούτ)

Ο Αντόνιο Κόντε έδωσε εντολή για βαθιές μπαλιές στην "καρδιά" της άμυνας των Τούρκων, που αποτέλεσαν βούτυρο στο ψωμί των φιλοξενουμένων. Οι "μπιανκονέρι" είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά ο ανορθόδοξος -τουλάχιστον για εκείνους- τρόπος επίθεσης δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Ένα λάθος του Λουτσιάνο Μπονούτσι στο 36', μάλιστα, έδωσε την ευκαιρία στον Ντιντιέ Ντρογκμπά να φτάσει τα 41 τέρματα στη διοργάνωση και να πλησιάσει τον 8ο σκόρερ του θεσμού, Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, στο γκολ.

Οι "μπιανκονέρι" μπήκαν στο 2ο ημίχρονο με ακόμα μία αλλαγή (είχε προηγηθεί η αναγκαστική του Μίρκο Βούτσινιτς), με τον Μαουρίσιο Ίσλα να περνάει στο ματς για πιο δυναμική παρουσία στη δεξιά πτέρυγα, όπου μπακ ήταν ο Άλμπερτ Ριέρα. Το υποδειγματικό αμυντικό στήσιμο της "τσιμπόμ", όμως, δεν άφηνε κενά που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από πάσες του Αντρέα Πίρλο. Ως εκ τούτου, ο Κόντε έριξε στο ματς έναν ψηλό φορ (Φερνάντο Γιορέντε), αλλά την ισοφάριση τη βρήκε από πέναλτι του Αρτούρο Βιδάλ. Η πίεση συνεχίστηκε κι εν τέλει μία ψηλή μπαλιά έπιασε τόπο, με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να σκοράρει με κεφαλιά στο 87'. Ακόμα μία αδράνεια των γηπεδούχων, όμως, έδωσε τη δυνατότητα στον Ντρογκμπά να τους τιμωρήσει, αυτήν τη φορά με ασίστ στην επόμενη φάση στον Ουμούτ Μπουλούτ, διατηρώντας τους στους 2 βαθμούς.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (68' Γιορέντε), Κιελίνι, Λίχτσταϊνερ (46' Ίσλα), Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Βούτσινιτς (26' Κουαλιαρέλα), Τέβες

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Καγιά (25' Ζαν), Σετζού, Ριέρα (60' Αμραμπάτ), Μέλο, Ινάν, Μπαλτά, Σνάιντερ (74' Μπουλούτ), Μπρούμα, Ντρογκμπά

Νέα ισοπαλία για Γιουβέντους, πάρτι η Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης - Κοπεγχάγη 4-0

(21', 65' Ρονάλντο, 71', 90+1' Ντι Μαρία)

Η ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης δημιούργησε την ανάγκη για μία νέα εκκίνηση στη σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Κοπεγχάγη έδωσε πρόσφορο έδαφος για τους "μερένγκες" που είχαν την απόλυτη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τη μετέφρασαν με 2 γκολ. Στο 100ό ευρωπαϊκό παιχνίδι του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε 2 φορές κι έφτασε τα 5 στη διοργάνωση φέτος κι ενώ οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν τα 500 εντός έδρας ευρωπαϊκά γκολ, την ώρα που η 2η ομάδα, η Μπάγερν Μονάχου, έχει 314.

Από τη στιγμή που οι Δανοί έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 1-0 με κεφαλιά του Νικολάι Γιόργκενσεν μετά από λάθος έξοδο του Ίκερ Κασίγιας σε κόρνερ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να τη διώχνει ο Λούκα Μόντριτς, χρησιμοποιώντας και το χέρι του. Ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι, το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο οι Μαδριλένοι ήταν "καταιγιστικοί". Μετά από το 2ο γκολ του Ρονάλντο, τη "σκυτάλη" πήρε ο Άνχελ ντι Μαρία που με ακόμη 2 τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με τους Ισπανούς να διατηρούν την παράδοση που τους θέλει να νικούν στην εντός έδρας πρεμιέρα τους στην Ευρώπη από 1962.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Κεντίρα (74' Μοράτα), Ιγιαραμέντι, Ντι Μαρία, Μόντριτς (67' Ίσκο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (81' Χεσέ)

Κοπεγχάγη: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον, Γκίσλασον, Ντιλέινι, Κλαουντεμίρ, Τουτού (63' Μπολάνιος), Μπράατεν (66' Αντί), Γιόργκενσεν (72' Κρίστενσεν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK