Περίπατος της Ρεάλ στο "Ανφιλντ" (VIDEOS)

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ πέρασε με άνεση από το "Ανφιλντ" νικώντας με 3-0 την προβληματική Λίβερπουλ. Νίκη στις καθυστερήσεις για τη Λουντογκόρετς, η πρώτη της ιστορίας της στο θεσμό.

Περίπατος της Ρεάλ στο "Ανφιλντ" (VIDEOS)

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

(23' Ρονάλντο, 30' και 41' Μπενζεμά)

Είχε γραφτεί από το ματς, τις δύο ομάδες τις χωρίζει μεγάλη ποιοτική διαφορά. Τόσο μεγάλη που χρειάστηκε μολις 45 λεπτά για να φανεί πάνω στο χορτάρι.

Ο Ρονάλντο, μόλις στο 23' έβαλε μπροστά στο σκορ την πρωταθλήτρια Ευρώπης, και αμέσως η άμυνα της Λίβερπουλ παρέδωσε το πνεύμα. Αυτό έγινε σαφές στα δύο γκολ του Μπενζεμά. Οχι τόσο σ' αυτό του 30' με το οποίο έγινε το 0-2 αλλά σ' αυτό του 41' με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Μετά από χτύπημα κόρνερ, οι "ρεντς" δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα έγκαιρα, ο Μπενζεμά επωφελήθηκε της αδράνειας και έγραψε το 3-0. Κάτι προσπάθησαν να κάνουν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη με τις αλλαγές του Ρότζερς όμως η Ρεάλ δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ της σκορ που της χάρισε την 8η συνεχόμενη νίκη της σ' όλες τις διοργανώσεις.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Λόβρεν, Μορένο, Σκρτελ, Τζέραρντ, Κουτίνιο (68' Μάρκοβιτς), Χέντερσον (67' Kαν), Άλεν, Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι (46' Λαλάνα).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο (85΄Νάτσο), Αρμπελόα, Κρόος (81' Ιγιαραμέντι), Ροντρίγκες, Μόντριτς, Ίσκο, Ρονάλντο (75' Κεντίρα), Μπενζεμά.

Λουντογκόρετς-Βασιλεία 1-0

(92΄Μίνεφ)

Παρά την γρήγορη αποβολή του Ντιέ, μόλις στο 18ο λεπτό, η Λουντογκόρετς άργησε να προσαρμόσει την πίεσή της σ' όλο το γήπεδο και να μπει στην περιοχή της Βασιλείας. Θα έλεγε κανείς ότι στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο τουλάχιστον σε ότι αφορά τις τελικές προσπάθειες.

Στην επανάληψη η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας πίεσε σαφώς περισσότερο, έκλεισε τη Βασιλεία στα καρέ της αλλά έπρεπει να περιμένει μέχρι το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων για να δικαιωθεί. Εστω και έτσι όμως, η Λουντογκόρετς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μίνεφ και πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Λουντογκόρετς: Στογιάνοβ, Μίνεβ, Μότσι, Τερζίεβ, Καϊσαρά, Αλεξάντροβ, Εσπίνιο, Αμπαλό, Ντιάκοβ, Μαρσελίνιο, Μπέζιακ.

Βασιλεία: Βάτσλικ, Σχαρ, Σούτσι, Αλίτζι, Ντιέ, Φ. Φράι, Ελνενί, Τζακά, Καλά, Γκονσάλες (87' Σίο), Εμπόλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK