Άντερλεχτ-Μπενφίκα 2-3

Η Μπενφίκα νίκησε με χιτσκοκικό τρόπο την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες (3-2) και παρέμεινε ζωντανή για πρόκριση στη φάση των 16 του Champions League.

Άντερλεχτ-Μπενφίκα 2-3

Σπουδαία ματς στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ να παίζει το τελευταίος της χαρτί για το μέλλον της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη Μπενφίκα για το μέλλον της στο Champions League. Το γρήγορο γκολ των Βέλγων με τον Μπεμπά στο 18ο λεπτό έριξε στα σχοινιά τη Μπενφίκα που βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά το σκορ, αλλά -ευτυχώς για εκείνη- να ισοφαρίζει πριν τη λήξη του πρώτου μέρος με την κεφαλιά του Μάτιτς (32ο λεπτό).

Σαν να μην έφτανε αυτό η Αντερλεχτ έμεινε πίσω στο σκορ από έναν δικό τους παίκτη και δη αυτόν που την έβαλε μπροστά στο σκορ. Ο λόγος για τον Μπεμπά, ο οποίος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με τη Μπενφίκα να φτάνει στην ανατροπή στο 52'.

Το γκολ του Μπρούνο στο 77' έδινε παράταση ζωής στην Αντερλεχτ και πρόκριση στον Ολυμπιακό, αλλά η Μπενφίκα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Ροντρίγκο στο 90' βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, νίκησε 3-2 την Αντερλεχτ και... ελπίζει από εκείνη την τελευταία αγωνιστική να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Βάντεν Μπόρε, Μπεμπά, Νάιτινκ (73' Ρόναλντ Βάργκας), Ντεσχάχτ (55' Ατσεαμπόνγκ), Κουγιατέ, Ζιλέ, Πρατ, Μάσιμο Μπρούνο, Ν'Σακαλά, Μίτροβιτς.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Σίλβιο, Μάτιτς, Ένσο Πέρες (87' Ροντρίγκο), Φέισα, Μάρκοβιτς (89' Καβαλέιρο), Γκαϊτάν (72' Σουλεϊμάνι), Λίμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK