Γκέλα της Ατλέτικο στο Καζακστάν, ανέβηκε πρώτη η Μπενφίκα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης "κόλλησε" στο μηδέν με την Αστάνα στο Καζακστάν αν και είχε τις ευκαιρίες.

Γκέλα της Ατλέτικο στο Καζακστάν, ανέβηκε πρώτη η Μπενφίκα

Αστάνα - Ατλέτικο 0-0

Η Ατλέτικο δεν νίκησε γιατί πίστεψε ότι ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους... στα χαρτιά (σε αυτό έπαιξε ρόλο η τεσσάρα του προηγούμενου αγώνα). Στο γήπεδο οι Μαδριλένοι βραχυκυκλώθηκαν από τη "σταχτοπούτα" της διοργάνωσης αν και είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το διπλό και να αποφύγουν τη γκέλα. Στο πρώτο μέρος είχαν δοκάρι με τον Κόκε και στο δεύτερο με τον Καράσκο (σε σέντρα σουτ).

Στην αντίπερα όχθη, η Αστάνα βγήκε μπροστά μετά το εικοσάλεπτο και προσπάθησε να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους, αλλά στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο να κρατήσει το μηδέν κάτι που τελικά κατάφερε.

Αστάνα: Έριτς, Ίλιτς, Ποστνίκοβ, Άνιτσιτς, Σόμκο, Μακσίμοβιτς, Κάνιας, Τζολτσίεβ, Κετεβοαμά, Μουζίκοβ (78' Ζουκόβ), Καμπαναγκά (80' Σέτκιν).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, ΧΜ Χιμένες, Γκοντίν, Σικέιρα, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Σαούλ (73' Φερέιρα Καράσκο), Κόκε (82' Όλιβερ Τόρες), Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες (64' Τζάκσον Μαρτίνες).

Τα highlights του αγώνα

Μπενφίκα - Γαλατασαράι 2-1

Γκέλα της Ατλέτικο στο Καζακστάν, ανέβηκε πρώτη η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα νίκησε γιατί το ήθελε περισσότερο. Η Γαλατά έψαχνε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση από τη σεζόν 2012/13 και ουσιαστικά παρατάχθηκε γι' αυτό. Η Μπενφίκα, όμως, ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Γιόνας στο 52ο λεπτό, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, αφού ο Ποντόλσκι απάντησε 6 λεπτά αργότερα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Oι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και πήραν εκ νέου το προβάδισμα (που τους έδινε και την πρώτη θέση του ομίλου) με το γκολ του Λουϊζάο στο 67ο λεπτό.

Παρά την πίεση των Τούρκων, οι "αετοί" έμειναν όρθιοι έως τέλους και έφτασαν τους 9 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη την Ατλέτικο Μαδρίτης που γκέλαρε με την Αστάνα.

Τα highlights του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK