Πρώτη με διπλό η Ατλέτικο, χιτσκοκική τρίτη θέση για τη Γαλατά

Η Ατλέτικο νίκησε τη Μπενφίκα και της πήρε την πρώτη θέση του ομίλου. Σκόραρε ο Μήτρογλου, αλλά δεν έφτανε στους γηπεδούχους. Πέρασε με άγχος στο Europa League η Γαλατασαράι.

Πρώτη με διπλό η Ατλέτικο, χιτσκοκική τρίτη θέση για τη Γαλατά

Μπενφίκα-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Η Ατλέτικο νίκησε γιατί ήταν καλύτερη... Τα πράγματα εδώ ήταν ξεκάθαρα. Η Ατλέτικο ήθελε τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ η Μπενφίκα τερμάτιζε πρώτη και με Χ. Σε αυτές τις περιπτώσεις μετρά περισσότερο η θέληση και η ποιότητα και οι Μαδριλένοι έχουν μπόλικη από δαύτη, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να "παγώσουν" τους γηπεδούχους. Στο 33' ο Σαούλ Νίγκεθ και στο 55' ο Βιέτο έδωσαν στους φιλοξενούμενους αέρα δύο τερμάτων και έριξαν την Μπενφίκα στο καναβάτσο. Το γκολ του Μήτρογλου, λίγο μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση, έδωσε νέο ενδιαφέρον, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λισάντρο Λόπες, Ζαρντέλ, Ελιζέου, Φέισα, Ρενάτο Σάντσες, Πίτσι, Γκονσάλο Γκουέντες (46' Μήτρογλου), Γκαϊτάν, Ζόνας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Φερέιρα Καράσκο, Γκριεζμάν, Βιέτο.

Γαλατά-Αστάνα 1-1

Η Γαλατά δεν κέρδισε, αλλά πέρασε... Το έργο των Τούρκων ήταν εύκολο. Δεν έπρεπε να χάσουν από την Αστάνα για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Europa League, από τη στιγμή που Μπενφίκα και Ατλέτικο είχαν καπαρώσει τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Κι αν οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στο 62ο λεπτό όταν και προηγήθηκαν, οι της Γαλατά βρήκαν αμέσως την απάντηση, ισοφάρισαν με τον Σελτσούκ Ινάν στο 64' και πήραν την τρίτη θέση. Στα τελευταία λεπτά, πάντως, η Αστάνα δεν το έβαλε κάτω. Πίεσε και άγχωσε τους γηπεδούχους για το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και την είσοδο στο Europa, η Γαλατά όμως άντεξε και έστω με χιτσκοκικό τρόπο πήρε το πολυπόθητο "εισιτήριο".

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Σαμπρί Σαριόγλου, Σεμίχ Καγιά, Χακάν Μπαλτά, Σετζού, Ολτζάν Αντίν, Σελτσούκ Ινάν, Σνάιντερ, Ποντόλσκι, Γιασίν Εζτεκίν, Μπουράκ Γιλμάζ.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Ίλιτς, Ποστνίκοβ, Άνιτσιτς, Σόμκο, Μακσίμοβιτς, Κάνιας, Μουζνίκοβ, Τουμάσι, Κετεβοαμά, Καμπανανγκά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK