Λιόν-Αγιαξ 0-0

Ο Αγιαξ άντεξε στην πίεση της Λιόν και πήρε την ισοπαλία που τον καθιστά το μεγάλο φαβορί για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στους "16" του Champions League.

Λιόν-Αγιαξ 0-0

Η εικόνα του αγώνα:

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 15 γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος, αλλά κανένα στο "Ζερλάν". Αδικο βάσει εικόνας αγώνα, αφού τόσο η Λιόν όσο και ο Αγιαξ προσπάθησαν, έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν αλλά το 0-0 δεν άλλαζε.

Αν κάποιος πραγματικά ήθελε τη νίκη αυτή ήταν η γαλλική ομάδα, η οποία είχε 4 βαθμούς και ήθελε να πιάσει τον Αγιαξ στη δεύτερη θέση.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ πίεσε, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε φάσεις, αλλά η ψύχραιμη άμυνα του Αγιαξ κρατούσε το 0-0 που δίνει στους Ολλανδούς το πλεονέκτημα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Παρά το παιχνίδι στο μισό γήπεδο, οι "γκον" δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα μιας και δεν είχαν το καθαρό μυαλό την κρίσιμη στιγμή. Ετσι, το 0-0 ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Αίαντα που κρατά στα χέρια του την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το κλειδί του αγώνα:

Ο Αγιαξ παρατάχθηκε και έπαιξε για να μη χάσει. Και τα κατάφερε μια χαρά απέναντι σε μια Λιόν που δεν απείλησε.

ΜVP:

Η άμυνα του Αγιαξ και η ψυχραιμία της σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο αδύναμος κρίκος:

Γκομίς, Μπαστός δεν φάνηκαν, δεν βοήθησαν και λογικό ήταν η Λιόν να μη σκοράρει.

ΛΙΟΝ: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Λόβρεν, Αλί Σισοκό, Σέλστρεμ, Γκουρκούφ, Μπριάν (85' Λακαζέτ), Μπάστος, Λισάντρο Λόπες (73' Έντερσον), Γκομίς

ΑΓΙΑΞ: Φερμίρ, Φαν ντερ Βιλ (67' Μπλιντ), Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ανίτα, Εγιόνγκ Ενό, Έρικσεν, Τέο Γιάνσεν, Νικολάς Λοδέιρο (89' Λουκοκί), Σουλεϊμάνι, Εμπεσίλιο (85' Κλάασεν).

News 24/7

24MEDIA NETWORK