Στους "16" η Μάντσεστερ Σίτι, πήρε βαθμό η Γιουβέντους

Σημειώνοντας τρία γκολ σε 36 λεπτά, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Σεβίλλης με 3-1 και προκρίθηκε στους "16" του Champions League. Έμειναν στο 1-1 Γκλάντμπαχ και Γιουβέντους.

Στους "16" η Μάντσεστερ Σίτι, πήρε βαθμό η Γιουβέντους

Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι 1-3

H Μάντσεστερ Σίτι νίκησε γιατί έκανε το καλύτερο ημίχρονό της στο φετινό Champions League. ΟΙ "πολίτες" άνοιξαν το σκορ στο 8' με γκολ του Στέρλινγκ, ο οποίος έγινε ο νεαρότερος σκόρερ της ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα του Πελεγκρίνι έκανε το 0-2 με κοντινή κεφαλιά του Φερναντίνιο, βάζοντας από νωρίς γερές βάσεις για τη νίκη.

Η Σεβίλλη προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και κατάφερε να μειώσει στο 25' σε 1-2 με τον Τρεμουλιάς μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Κόκε. Οι φιλοξενούμενοι όμως έφτασαν και σε τρίτο γκολ αυτή τη φορά με σκόρερ τον Μπονί στο 36'. Η Σεβίλλη δεν κατέθεσε τα όπλα, μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να μειώσει και το 1-3 έμεινε μέχρι το τέλος. Με τη νίκη αυτή, η Σίτι προκρίθηκε μαθηματικά στους "16" του Champions League.

Σεβίλλη: Σέρχιο Ρίκο, Κόκε (55' Μαριάνο), Ραμί, Κολοτζιετσάκ, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Ιμπόρα (46' Κρον Ντέλι), Μπανέγα, Βιτόλο, Κονοπλιάνκα, Γιορέντε (65' Ιμόμπιλε).

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κολάροβ, Φερνάντο, Φερναντίνιο (90' Ντεμιτσέλις), Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Στέρλινγκ (73' Ντε Μπρούινε), Μπονί (86' Ντελφ).

Γκλάντμπαχ - Γιουβέντους 1-1

Στους "16" η Μάντσεστερ Σίτι, πήρε βαθμό η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν νίκησε γιατί η Γκλάντμπαχ ήταν καλύτερη. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Τζόνσον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κιελίνι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο συρτό σουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν και δεύτερο γκολ αλλά ο Μπουφόν έδιωξε το σουτ του Τραορέ.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Λίχτσταϊνερ. Ωστόσο, στο 53', η Γιουβέντους έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ερνάνες με αποτέλεσμα από το σημείο εκείνο να προσπαθεί να διαχειριστεί το αριθμητικό μειονέκτημα, δίνοντας βάρος στην άμυνα. Η Γκλάντμπαχ είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά κι έτσι το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Νόρντβεϊτ, Κρίστενσεν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Βεντ, Νταχούντ, Γκρανίτ Τζάκα, Ιμπραϊμά Τραορέ, Φάμπιαν Τζόνσον (85' Αζάρ), Στιντλ, Ραφαέλ.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Στουράρο (87' Λεμινά), Πογκμπά, Ερνάνες, Ντιμπάλα (63' Κουαδράδο), Μοράτα (75' Μπαρτζάλι).

Διαβάστε τι έγινε στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλα τα γκολ του Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK