Άγριο "κράξιμο" στον Σιδηρόπουλο μέσω twitter (PHOTOS & VIDEOS)

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν το κεντρικό πρόσωπο χθες (8/11) το βράδυ στο twitter, μετά το τραγικό λάθος που έκανε να μην δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά να "κιτρινήσει" συμπαίκτη του.

Άγριο "κράξιμο" στον Σιδηρόπουλο μέσω twitter (PHOTOS & VIDEOS)

Ο Έλληνας διαιτητής στη δεύτερη εμφάνιση του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τα έκανε... μαντάρα. Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης "σφύριξε" φάουλ υπέρ της Σίτι, όμως αντί να δώσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πόντους Γουέρνμπλουμ, μπερδεύτηκε και έδωσε κίτρινη στον Σεργκέι Ιγκνασέβιτς.

Άγριο "κράξιμο" στον Σιδηρόπουλο μέσω twitter (PHOTOS & VIDEOS)

Οι παίκτες της Σίτι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη λάθος απόφαση όμως ο Σιδηρόπουλος δεν άλλαξε την απόφασή του. Επιπλέον, οι Άγγλοι διαμαρτύρονται και για δύο πέναλτι που θεωρούν πως δεν τους δόθηκαν, ενώ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον διαιτητή.

Αντίθετα στο twitter "ξέσπασε" πόλεμος μετά τις λάθος αποφάσεις του Έλληνα ρέφερι. Κάποιοι χρήστες τον... κατηγορούν ως "άσχετο", άλλοι χρησιμοποιούν... κοσμητικά επίθετα, ενώ ένας χρήστης "εύχεται" να τον φάει ο... T-Rex. "Ο Σιδηρόπουλος πρέπει να είναι μέλος του ελληνικού φαν κλαμπ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", σχολιάζει ένας άλλος.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Διαβάστε ακόμα:

Κομπανί: "Για γέλια ο Σιδηρόπουλος"

Η ΤΣΣΚΑ άλωσε το "Έτιχαντ", η Μπάγερν εξασφάλισε την πρωτιά

Όλα τα γκολ του Champions League (VIDEOS)

Δείτε το VIDEO με την αποβολή του Τουρέ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK