Μοιρασιά στο Μάντσεστερ, πέρασε από την Μόσχα η Μπάγερν (VIDEOS)

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα στο ματς του "Έτιχαντ", το οποίο σημαδεύτηκε από το γεγονός ότι ο Φραντσέσκο Τότι έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Champions League. Με γκολ του Τόμας Μίλερ στο 21ο λεπτό, η Μπάγερν επικράτησε 1-0 της ελλιπέστατης ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην άδεια, λόγω τιμωρίας, "Arena Khimki".

Μοιρασιά στο Μάντσεστερ, πέρασε από την Μόσχα η Μπάγερν (VIDEOS)

Μάντσεστερ Σίτι - Ρόμα 1-1

(4' πέν. Αγκουέρο - 23' Τότι)

Με τον Κώστα Μανωλά να αγωνίζεται βασικός σε όλο το 90λεπτο και τους Βασίλη Τοροσίδη, Χοσέ Χολέμπας να μπαίνουν ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, η Ρόμα άντεξε στην πίεση της Μάντσεστερ Σίτι, έφυγε με το 1-1 από το "Έτιχαντ" κι απέδειξε ότι εφέτος έχει φτιαχτεί για να μην χάνει.

Οι "πολίτες" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό πέναλτι του Σέρχιο Αγκουέρο, αλλά οι "τζιαλορόσι" δεν πανικοβλήθηκαν. Αντιθέτως, είχαν δοκάρι στο 6' με τον Μάικον, προτού ο Φραντσέσκο Τότι ισοφαρίσει και γίνει ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Μανωλάς έκανε χέρι εντός περιοχής στο 36', αλλά ο διαιτητής δεν το είδε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο μέχρι τα μισά του, ενώ από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία χάρη στη θετική παρουσία των αλλαγών (Τζέιμς Μίλνερ-Φρανκ Λάμπαρντ). Εντούτοις, το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και η Σίτι συνέχισε την παράδοση που τη θέλει να μην νικά στο πρώτο εντός ματς της σεζόν στο Champions League (τέταρτη σερί χρονιά).

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κομπανί, Σαμπαλέτα, Κλισί, Ντεμιτσέλις, Νάβας (46' Μίλνερ), Σίλβα, Φερναντίνιο, Τουρέ, Τζέκο (57' Λάμπαρντ), Αγκουέρο (84' Γιόβετιτς).

Ρόμα: Σκορούπσκι, Γιανγκά-Εμπιουά, Κόουλ, Μάικον (89' Τοροσίδης), Μανωλάς, Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Κεϊτά, Φλορέντζι (83' Χολέμπας), Τότι (72' Ιτούρμπε), Ζερβίνιο.

Μοιρασιά στο Μάντσεστερ, πέρασε από την Μόσχα η Μπάγερν (VIDEOS)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν 0-1

(21' πέν. Μίλερ)

Η χαμηλή θερμοκρασία και το υψηλό ποσοστό υγρασίας κάθε άλλο παρά επηρέασε την Μπάγερν, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε στη διάθεσή της μόλις 16 ποδοσφαιριστές. Το 3-6-1 του Πεπ Γκουαρδιόλα "έπνιξε" τους γηπεδούχους, οι οποίοι απειλήθηκαν δύο φορές, προτού ο Τόμας Μίλερ ανοίξει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 21ο λεπτό (το κέρδισε ο Μάριο Γκέτσε από τον Μάριο Φερνάντες).

Μετά την αρχική ψυχρολουσία, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν είτε με τη διπλή ευκαιρία του 37ου λεπτού είτε με το δοκάρι του Ρόμαν Ερεμένκο στο 41ο. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο Μπίμπρας Νάτχο ήταν παντελώς ακίνδυνος και η ομάδα του Λέονιντ Σλούτσκι αποδέχθηκε τη μοίρα της, δεδομένου ότι στο τελευταίο ημίωρο πέρασε ελάχιστες φορές το κέντρο.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοβ, Α. Μπερεζούτσκι, Νάτχο (66' Ντουμπιά), Τόσιτς (78' Εφρέμοβ), Μιλάνοβ, Ερεμένκο, Μούσα.

Μπάγερν: Νόιερ, Μπενατιά, Ντάντε, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Μπερνάτ, Ρόμπεν (81' Ραφίνια), Γκέτσε (77' Σατσιρί), Μίλερ, Λεβαντόβσκι (90' Πισάρο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK