ΜΠΑΤΕ-Μπαρτσελόνα 0-5

Ο Μέσι σκόραρε τρεις φορές και η Μπαρτσελόνα πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της ΜΠΑΤΕ (5-0) στην παρθενική φετινή της νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΠΑΤΕ-Μπαρτσελόνα 0-5

Η εικόνα του αγώνα:

Μία φορά κι ένα καιρό στη Λευκορωσία, η Μπαρτσελόνα κλήθηκε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βοντόλκο άθελά του έδωσε ενδιαφέρον στην ιστορία όταν στο 19ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους Καταλανούς.

Οπως συμβαίνει στα περισσότερα παραμύθια, ο καλός πρίγκιπας βρίσκει το δρόμο για την αγαπημένη του, έτσι κι ο Μέσι, ο οποίος έστειλε την αγαπημένη του... μπάλα στα δίχτα δύο φορές, στο 22ο και 38ο λεπτό στέλνοντας τη ΜΠΑΤΕ να ψάξει για την... κοκκινοσκουφίτσα.

Η ιστορία μας δεν είχε δράκους και φωτιές, αλλά τον... πρίγκιπα Μέσι να συνεχίζει το έργο του στο 56ο λεπτό ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στις καθυστερήσεις, ο Βίγια έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του ήρωα του παραμυθιού διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Η ΜΠΑΤΕ; Η ομάδα του Βίκτορ Γκοτσαρένκο περίμενε το λυτρωτικό σφύριγμα της λήξης για να μετρήσει την πρώτη ήττα της μετά από εννέα συνεχόμενους αγώνες χωρίς απώλειες. Αυτό ήρθε και έζησαν αυτοί καλά και η Μπαρτσελόνα καλύτερα.

Το κλειδί του αγώνα:

Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο. Αυτή η ομάδα (Μπαρτσελόνα) αν αρχίσει και την πάει το παιχνίδι, δεν σταματά. 0-3 στο πρώτο μέρος για την ομάδα που συμπλήρωσε 9 ευρωπαϊκούς αγώνες αήττητη. Οσους είχε και η ΜΠΑΤΕ πριν το ματς.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο Κέζμαν έπαιζε;

MVP:

Λιονέλ Μέσι. Για μία ακόμη φορά. Θέλει εξήγηση;

News 24/7

24MEDIA NETWORK