Εβρά: "Θα δώσω το χέρι μου στον Σουάρες"

Ο Πατρίς Εβρά δήλωσε πως θα χαιρετήσει κανονικά τον Λουίς Σουάρες στον τελικό του Champions League, παρά την μεταξύ τους χρόνια διαμάχη.

Εβρά: "Θα δώσω το χέρι μου στον Σουάρες"

Η Γιουβέντους έκανε την έκπληξη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από 12 ολόκληρα χρόνια θα παίξει σε τελικό του Champions League. Εκεί θα βρει την Μπαρτσελόνα, όπου δύο παλιοί "γνωστοί" θα έχουν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν.

Ο λόγος για τους Λουίς Σουάρες και Πατρίς Εβρά. Ο Ουρουγουανός είχε τιμωρηθεί με βαριά τιμωρία για ρατσιστική επίθεση στον Γάλλο αμυντικό (σε παιχνίδι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ τον Οκτώβριο του 2011) και έκτοτε οι σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών είναι κάτι παραπάνω από "ψυχρές".

Χαρακτηριστικό είναι πως οι δυο τους μετά το εν λόγω συμβάν, σε παιχνίδια μεταξύ των "ρεντς" και των "κόκκινων διαβόλων", δεν χαιρετήθηκαν καν.

Αυτή την φορά όμως, ο αριστερός μπακ της Γιούβεντους, φαίνεται πιο διαλλακτικός στην μεταξύ τους "βεντέτα": "Δεν έχει σημασία που θα ξαναπαίξω κόντρα στον Σουάρες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι που θα παίξω στον τελικό. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, περήφανος για το χρώμα μου και θα του δώσω το χέρι μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά, θα τον κάνω σίγουρα να με αισθανθεί στο γήπεδο", ανέφερε ο Εβρά.

Θυμηθείτε και τους δύο να αρνούνται να δώσουν την καθιερωμένη χειραψία στο χαιρετισμό των ομάδων:

News 24/7

24MEDIA NETWORK