Αλέγκρι: "Δεν παίζουν οι οπαδοί μπάλα"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και στάθηκε στην "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο "Γ. Καραϊσκάκης", τονίζοντας ωστόσο πως οι ποδοσφαιριστές και όχι οι οπαδοί είναι αυτοί που παίζουν μπάλα.

Αλέγκρι: "Δεν παίζουν οι οπαδοί μπάλα"

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League: "Και οι 18 παίκτες της αποστολής είναι καλά. Είμαι σίγουρος για τους αμυντικούς, τον Τέβες, τον Βιδάλ και τον Μπουφόν. Για τους υπόλοιπους θα δούμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αγωνιστεί ο Πογκμπά. Ο Βιντάλ έχει καλύτερη φυσική κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες και ελπίζουμε αύριο να είναι σε δημιουργική βραδιά. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό.

Έχει παίκτες ποιότητας και θα πρέπει να τους σταματήσουμε για να κερδίσουμε. Ο Μίτσελ έχει φέρει την ισπανική νοοτροπία με πίεση και κατοχή μπάλας. Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας αλλά σίγουρο σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και αυτό σε δύο εβδομάδες στο Τορίνο.

Πρέπει να πάρουμε όσους πόντους μπορούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε ισχυρά κίνητρα στην Ευρώπη και αύριο δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Έχει συμβεί να έχουμε προηγηθεί ή να δεχθούμε πρώτοι γκολ. Το σημαντικό όταν προηγηθείς είναι να κρατήσεις το προβάδισμα ή όταν δεχτείς γκολ να πετύχεις την ισοφάριση. Ο Μοράτα είναι παίκτης με πολύ μεγάλες προοπτικές.

Αύριο θα αποφασίσω αν θα τον χρησιμοποιήσω ή όχι. Είχε έναν τραυματισμό στην αρχή της σεζόν και έμεινε λίγο πίσω. Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ θερμή. Αλλά δεν είναι οι οπαδοί που παίζουν μπάλα, είναι οι ποδοσφαιριστές".

Διαβάστε ακόμη:

Μίτσελ: "Δεν θα σχολιάσω αρνητικά τους παίκτες μου"

Μπουφόν: "Ο κόσμος θα προσπαθήσει να μας φοβίσει"

To LIVE:

19:24
Γεια σας και πάλι από το "Γ. Καραϊσκάκης". Προηγήθηκε η συνέντευξη Τύπου των Μίτσελ και Ντομίνγκες, σε λίγα λεπτά στο πάνελ θα κάτσουν οι Αλέγκρι και Μπουφόν.
19:26
Αυτή την ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Μάντσεστερ Σίτι στην Μόσχα.
19:27
Η Γιουβέντους δεν προπονήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Προτιμήθηκε μια βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και η επιστροφή στο ξενοδοχείο. Οι Ιταλοί έκαναν ένα χαλάρωμα το πρωί στο προπονητικό τους κέντρο και ακολούθως ταξίδεψαν στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (22/10, 21:45).
19:30
Ο Μάσιμο Αλέγκρι μαζί με τον Τζίτζι Μπουφόν στην αίθουσα Τύπου.
19:35
Μπουφόν: "Είναι αλήθεια ότι δεν κερδίζουμε εύκολα εκτός έδρας στην Ευρώπη στα τελευταία ματς. Πρέπει αύριο να προσπαθήσουμε πολύ, είναι πολύ σημαντικό ματς και για εμάς και για τον Ολυμπιακό. Για το συμβόλαιο μου δεν έχω συζητήσει με την διοίκηση αλλά σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις".
19:36
Μπουφόν: "Δεν με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Ντε Σάνκτις. Ο καθένας έχει την άποψη του. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε και έχω ξεχάσει ότι ειπώθηκε. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με την αρχή να γίνεται αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό".
19:38
Μπουφόν: "Ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός είναι ίδιος με πέρσι. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες σαν ομάδα και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει".
19:40
Μπουφόν: "Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να μας φοβήσει και να υποστηρίξει την ομάδα του. Εκτός από τον κόσμο και το γήπεδο, ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα και άξια βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης".
19:43
Μπουφόν: "Η δήλωση με την Ατλέτικο (σ.σ. πρέπει να γίνουμε πιο τολμηροί) είχε γίνει εν θερμώ. Είχα επηρεαστεί από τα σχόλια μετά τον αγώνα. Πλέον θεωρώ πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αναλύσουμε το παιχνίδι, τότε θα δείτε πως είχαμε σταθεί πολύ καλά".
19:43
Περνάμε στον κόουτς Αλέγκρι.
19:45
Αλέγκρι: "Και οι 18 παίκτες της αποστολής είναι καλά. Είμαι σίγουρος για τους αμυντικούς, τον Τέβες, τον Βιδάλ και τον Μπουφόν. Για τους υπόλοιπους θα δούμε".
19:47
Αλέγκρι: "Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αγωνιστεί ο Πογκμπά. Ο Βιντάλ έχει καλύτερη φυσική κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες και ελπίζουμε αύριο να είναι σε δημιουργική βραδιά".
19:48
Αλέγκρι: "Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό. Έχει παίκτες ποιότητας και θα πρέπει να τους σταματήσουμε για να κερδίσουμε. Ο Μίτσελ έχει φέρει την ισπανική νοοτροπία με πίεση και κατοχή μπάλας".
19:49
Αλέγκρι: "Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας αλλά σίγουρο σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και αυτό σε δύο εβδομάδες στο Τορίνο. Πρέπει να πάρουμε όσους πόντους μπορούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια".
19:50
Αλέγκρι: "Πρέπει να έχουμε ισχυρά κίνητρα στην Ευρώπη και αύριο δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους".
19:53
Αλέγκρι: "Έχει συμβεί να έχουμε προηγηθεί ή να δεχθούμε πρώτοι γκολ. Το σημαντικό όταν προηγηθείς είναι να κρατήσεις το προβάδισμα ή όταν δεχτείς γκολ να πετύχεις την ισοφάριση. Ο Μοράτα είναι παίκτης με πολύ μεγάλες προοπτικές. Αύριο θα αποφασίσω αν θα τον χρησιμοποιήσω ή όχι. Είχε έναν τραυματισμό στην αρχή της σεζόν και έμεινε λίγο πίσω".
19:56
Αλέγκρι: "Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ θερμή. Αλλά δεν είναι οι οπαδοί που παίζουν μπάλα, είναι οι ποδοσφαιριστές".
19:59
Αλέγκρι και Μπουφόν ολοκλήρωσαν τις δηλώσεις τους και αποχώρησαν. Η συνέχεια του Ολυμπιακός - Γιουβέντους μεταφέρεται από την αίθουσα Τύπου στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης (22/10, 21:45). Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας, καλό βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK