Ο Μπουφόν "τελείωσε" με την Μονακό και άναψε τσιγάρο

Αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τη "βέκια σινιόρα", αφού την υπηρετεί από το 2001 και συνεχίζει να το κάνει παρ' ότι είναι 39. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι όμως ένας θνητός με... αδυναμίες που τις αποκάλυψε μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Μονακό. (PHOTO)

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon clenches his fist after the Champions League Group H soccer match against Lyon, Tuesday Oct. 18, 2016, in Lyon, central France. Juventus won 1-0. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon clenches his fist after the Champions League Group H soccer match against Lyon, Tuesday Oct. 18, 2016, in Lyon, central France. Juventus won 1-0. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Η χαρά και η αναμονή για τον μεγάλο τελικό είναι αμέτρητη στο στρατόπεδο της Γιουβέντους μετά και από το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στη Μονακό. Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League και σε μεγάλο ποσοστό το οφείλουν αυτό στον "φύλακα άγγελό" τους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Μπορεί να διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του, αλλά με τις φετινές εμφανίσεις του έχει καταφέρει να κλείσει τα στόματα σε όλους τους επικριτές. Άλλωστε, οι 20 φορές που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του φέτος δεν αφήνουν περιθώρια αρνητικού σχολιασμού.

Και μετά την πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Κάρντιφ, τι καλύτερη αφορμή για να καπνίσεις με την παρέα σου; Αυτό σκέφτηκε και ο "Τζίτζι", που πιάστηκε την Πέμπτη (11/5) μέσα στο αμάξι του να απολαμβάνει το τσιγάρο του και ίσως με τον τρόπο του... να βλέπει το Κάρντιφ.

Μία ομολογουμένως αρνητική συνήθεια που έχει επιδράσει.. θετικά πάνω του. Απόδειξη; Οι εμφανίσεις του, που όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται.

Photo credits: AP Photo/Laurent Cipriani

News 24/7

24MEDIA NETWORK