Κάτι... τρέχει με Ρεάλ και Κουρτουά

Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Τιμπό Κουρτουά κάτω απ' τα γκολπόστ της Τσέλσι, με τους μνηστήρες που εξετάζουν την περίπτωσή του, ολοένα να πληθαίνουν και τον Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι ήδη με τα... συμβόλαια στο χέρι, έτοιμος να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Κάτι... τρέχει με Ρεάλ και Κουρτουά
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνεται για τερματοφύλακα και μετά την "πόρτα" που "έφαγε" για τον Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην περίπτωση του τερματοφύλακα της Τσέλσι, Τιμπό Κουρτουά.

Πάντως, σε ερώτηση που του τέθηκε αναφορικά με τον μέλλον του μετά το ματς της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα (1-1), ο Βέλγος τερματοφύλακας, άφησε ανοιχτό το "παράθυρο" μιας πιθανής μεταγραφής, απαντώντας παράλληλα στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την πλευρά των Μαδριλένων.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: " Δεν μπορώ να αναφερθώ με σιγουριά στο μέλλον μου. Μου απομένει ακόμη ένας χρόνος συμβολαίου με την Τσέλσι, και νιώθω χαρούμενος στο Λονδίνο. Έχω όμως δύο παιδιά στην Μαδρίτη, γεγονός που κάνει την απόφασή μου πιο δύσκολη. Δε νομίζω ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα μου τηλεφωνήσει. Αν καλέσει τον ατζέντη μου, θ' ακούσουμε τι έχει να μας πει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK