Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η Λέγκια

Ένα αντισημιτικό σύνθημα που ακούστηκε την Τετάρτη στο γήπεδο της Λέγκια είναι ικανό να επιφέρει μεγάλη τιμωρία. Τι απάντησαν οι Πολωνοί που παραδέχθηκαν πως σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην κερκίδα.

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η Λέγκια

Η Λέγκια επέστρεψε στο Champions League μετά από 20 χρόνια και την εποχή που έπαιζε στους ομίλους με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό! Βέβαια η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έδειξε κανένα... σεβασμό κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 6-0.

Στο ημίχρονο είχαμε σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες με τους Πολωνούς οπαδούς να συγκρούονται με την Αστυνομία, στην προσπάθεια τους να επιτεθούν στους Γερμανούς φιλάθλους. Το χειρότερο για την Λέγκια, ωστόσο, είναι ένα σύνθημα που ακούστηκε από την πλευρά των Ultras.

"Jude Jude BVB", ακούστηκε κάποια στιγμή. Το σύνθημα θεωρείται αντισημιτικό λόγω της στενής σχέσης που έχει η Ντόρτμουντ με την Εβραϊκή κοινότητα. Ποια ήταν η απάντηση της Λέγκια;

1) Οι οπαδοί δεν φώναξαν "Jude Jude BVB", αλλά "Nutte Nutte BVB", που δεν είναι μεν ρατσιστικό, αλλά απλά... υβριστικό προς την Μπορούσια και τους οπαδούς της!

2) Για όσους δημιούργησαν προβλήματα στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, θα γίνουν έρευνες με σκοπό να μην ξαναεμφανιστούν στο γήπεδο.

Το θέμα είναι τι θα πει η UEFA και πόσο θα το τραβήξουν οι Γερμανοί. Στην Πολωνία πάντως υπάρχει φόβος για μεγάλη τιμωρία.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα