Σε δημοπρασία η φανέλα του Μέσι που "χώρισε" δύο παίκτες της Λεβερκούζεν

Ο Ρούντι Φέλερ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας του διαπληκτίστηκαν δημοσίως για τη φανέλα του Μέσι. Και φρόντισε να πάρει μέτρα.

FC Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring a goal during their Spanish League football match between FC Barcelona and Mallorca FC on October 29, 2011 at Camp Nou stadium in Barcelona. AFP PHOTO/LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images)
FC Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring a goal during their Spanish League football match between FC Barcelona and Mallorca FC on October 29, 2011 at Camp Nou stadium in Barcelona. AFP PHOTO/LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η εικόνα των Κάντλετς και Φρίντριχ να φιλινικούν δημοσίως για το...λάφυρο της φανέλας του Μέσι μετά το παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Μπαρτσελόνα δεν ήταν κολακευτική για τη γερμανική ομάδα και ο εκτελεστικός διευθυντής Ρούντι Φέλερ αποφάσισε να πάρει μέτρα.

Η εμφάνιση του Αργεντίνου σούπερ σταρ δεν θα καταλήξει στην ντουλάπα κάποιου από τους δύο παίκτες αλλά, ύστερα από απόφαση του Φέλερ, θα μπει σε δημοπρασία με στόχο να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που θα δοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Την παραπάνω είδηση, η παλιά δόξα της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας την επιβεβαίωσε με δηλώσεις που έκανε στη γερμανική εφημερίδα "Βild".

News 24/7

24MEDIA NETWORK