Δεν τιμωρεί τη Λίβερπουλ η UEFA

Καμία απολύτως επίπτωση στη Λίβερπουλ δεν θα έχει η επιλογή του Μπρένταν Ρότζερς να αφήσει εκτός ενδεκάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League επτά βασικούς ποδοσφαιριστές. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Δεν τιμωρεί τη Λίβερπουλ η UEFA

Η UEFA επιβεβαίωσε την Τετάρτη (5/11) ότι δεν θα τιμωρήσει την Λίβερπουλ για την απόφαση του Μπρένταν Ρότζερς να ξεκουράσει επτά βασικούς παίκτες στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής των "κόκκινων" δέχθηκε κριτική για την επιλογή του να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας στο ματς με τους Μαδριλένους τους Στίβεν Τζέραρντ, Ραχίμ Στέρλινγκ, Μάριο Μπαλοτέλι, Κουτίνιο, Χέντερσον, Λόβρεν και Γκλεν Τζόνσον.

Η επιλογή αυτή φέρεται να έρχεται σε αντίθεση με κανονισμό της UEFA, ο οποίος θέλει τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση να χρησιμοποιούν την πιο δυνατή ενδεκάδα τους, προκειμένου να υπάρχει ανταγωνισμός.

Δεν τιμωρεί τη Λίβερπουλ η UEFA

Ωστόσο, ο Μπρένταν Ρότζερς δικαιολόγησε τη στάση του πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, τονίζοντας πως άφησε εκτός βασικούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους ξεκουράσει ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού του Σαββάτου (8/11) κόντρα στην Τσέλσι, με αποτέλεσμα το συμβάν να μην τεθεί καν υπό διερεύνηση.

Το 1996 αμφότερες οι Τότεναμ και Γουίμπλεντον είχαν τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο, επειδή χρησιμοποίησαν αδύναμες ενδεκάδες στο "Interoto Cup".

News 24/7

24MEDIA NETWORK