Η απίστευτη ενέργεια του Φιρμίνο "χάρισε" την πρόκριση στη Λίβερπουλ

Η μαχητικότητα που "βγάζει" ο Φιρμίνο στο γήπεδο φαίνεται από μόλις ένα σπριντ του. Δείτε τι εκπληκτικό έκανε ο Βραζιλιάνος κόντρα στη Σίτι που βοήθησε τη Λίβερπουλ να "γυρίσει" το παιχνίδι (VIDEO).

Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Roberto Firmino during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Roberto Firmino during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Είσαι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Βλέπεις την ομάδα σου να βρίσκεται πίσω στο σκορ για 55 λεπτά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Πως αντιδράς;

Σχεδόν όλοι θα απαντούσαν ότι ο Βραζιλιάνος θα έκανε τα πάνδεινα να εκμεταλλευτεί όσες μπαλιές μπορεί, έτσι ώστε να τις μετουσιώσει σε γκολ και να ισοφαρίσει για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Ο 26χρονος επιθετικός όμως σκέφτηκε να δράσει κάπως διαφορετικά και να λειτουργήσει με το ένστικτο... του αμυντικού.

Παρότι η θέση του είναι στην αντίπαλη περιοχή, ο διεθνής άσος προτίμησε να αφήσει το ψηλό μαρκάρισμα και να πάει μία "βόλτα" προς τη μεριά της δικής του αμυντικής γραμμής.

Αντιλαμβανόμενος πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ετοιμαζόταν να ξεκινήσει μία επικίνδυνη φάση που μπορούσε να οδηγήσει στο 2-0 τους "Πολίτες", ο Φιρμίνο τον ακολούθησε, διασχίζοντας το μισό γήπεδο και κατάφερε να τον κόψει, κλέβοντας του τη μπάλα.

Ωστόσο, ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το που οδήγησε το συγκεκριμένο μαρκάρισμα. Αφού οι "κόκκινοι" πήραν την κατοχή της μπάλας, δευτερόλεπτα αργότερα ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε για το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, κάνοντας το 1-1 και μετατρέποντας τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του σε αφανή ήρωα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK