Η Λίβερπουλ δεν μπορεί χωρίς τον Έλληνα της στον τελικό!

Στο πλευρό της αγαπημένης του Λίβερπουλ θα βρεθεί ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αμυντικούς απόψε στον τελίκό του UCL. Ο δεσμός του με την ομάδα μοναδικός, αφού ο Σωτήρης Κυργιάκος είναι ο μόνος από την πατρίδα μας που έχει φορέσει τη "βαριά" φανέλα των "Κόκκινων".

Η Λίβερπουλ δεν μπορεί χωρίς τον Έλληνα της στον τελικό!

Στο Κίεβο, στο πλευρό της αγαπημένης του Λίβερπουλ βρίσκεται ο Σωτήρης Κυργιάκος ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά τον αποψινό μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο παλαίμαχος στόπερ φόρεσε την κόκκινη φανέλα για δύο σεζόν από το 2009 μέχρι το 2011.

Το καλοκαίρι του '09, ο Κυργιάκος ήταν παίκτης της ΑΕΚ, ωστόσο μετά το τέλος της προετοιμασίας η Λίβερπουλ χτύπησε την πόρτα των "κιτρινόμαυρων", προσφέροντας αρχικά 1,5 εκατ. ευρώ για χάρη του 38χρονου. Η Ένωση αξίωσε 5.000.000 ευρώ, όμως το deal "κλείδωσε" τελικά στα 3.000.000 ευρώ.

Η πρόταση ήταν καλή και η επιθυμία του υψηλόσωμου στόπερ να γίνει "Red" τεράστια, οπότε κανείς δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στη μετακίνησή του. Τη φανέλα της θρυλικής ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ ο Κυργιάκος τη φόρεσε 49 φορές, σκοράροντας μάλιστα και τρία γκολ.

Αρκετά χρόνια μετά, ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού παραμένει εξαιρετικά δεμένος με το κλαμπ, ενώ είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στην ομάδα και τους οπαδούς, γι' αυτό άλλωστε έκανε και το ταξίδι μέχρι την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ INSTASTORY ΤΟΥ "SOTIS"

News 24/7

24MEDIA NETWORK