Όταν ο Τζέραρντ πλήγωσε τον Ολυμπιακό

Σαν σήμερα (8/12) πριν από 12 χρόνια ο Στίβεν Τζέραρντ σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό και η Λίβερπουλ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. Στο τέλος της περιόδου κατέκτησε το τρόπαιο στον συγκλονιστικότερο τελικό με 3-3 κόντρα στην Μίλαν (VIDEO).

Όταν ο Τζέραρντ πλήγωσε τον Ολυμπιακό
gerrard olympiakos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νίκη με δυο γκολ διαφορά ήθελε η Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" κόντρα στους ερυθρόλευκους και το ξεκίνημα μόνο θετικό δεν ήταν. Ο Ριβάλντο με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό και όλα έδειχναν... κηδεία. Μέχρι το 79' ο Ολυμπιακός κρατούσε την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά τα πάντα άλλαξαν μέσα σε έξι λεπτά.

Ο Μέλορ έκανε το 2-1 στο 80' και στο 86ο λεπτό ο αρχηγός των Reds με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή πέτυχε το 3-1. Το ματς θυμήθηκε και η Λίβερπουλ με ποστ της στο twitter θέλοντας να τιμήσει τον παλαίμαχο πλέον μέσο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League στο τέλος εκείνης της σεζόν, στον αξέχαστο τελικό με αντίπαλο την Μίλαν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Μπενίτεθ): Κέρκλαντ, Φίναν (Χοσέμι 85'), Χίπια, Κάραχερ, Ρίσε, Τραορέ (Σιναμά Πονγκόλ 46'), Τσάμπι Αλόνσο, Τζέραρντ, Κιούελ, Μπάρος (Μέλορ 78').

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάγεβιτς): Νικοπολίδης, Βενετίδης (Μάριτς 84'), Σούρερ, Ανατολάκης, Πάντος, Καφές, Στολτίδης, Γεωργιάδης (Ρέζιτς 70'), Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Τζιοβάνι (Οκκάς 87').

Σκόρερ: 0-1 (Ριβάλντο 27'), 1-1 (Πονγκόλ 47'), 2-1 (Μέλορ 80'), 3-1 (Τζέραρντ 86').

News 24/7

24MEDIA NETWORK