Μόγες: "Το 2-0 είναι δύσκολο σκορ, αλλά μπορούμε να περάσουμε"

Στις δυσκολίες της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στάθηκε Ντέιβιντ Μόγες, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς στο "Ολντ Τράφορντ" και φρόντισε να τονίσει την αισιοδοξία του για ανατροπή του 0-2. Τι είπε για το συμβόλαιό του, τα αρνητικά αποτελέσματα της Γιουνάιτεντ και δη αυτό κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά και για τις συζητήσεις που έχει με τον Άλεξ Φέργκιουσον.

Μόγες: "Το 2-0 είναι δύσκολο σκορ, αλλά μπορούμε να περάσουμε"

"Η εβδομάδα αυτή είναι μεγάλη για εμάς. Το ματς είναι σημαντικό, πρέπει να το κερδίσουμε. Μπορούμε την ανατροπή. Το έχουμε κάνει με την Μπαρτσελόνα πριν από πολλά χρόνια και μπορούμε να το κάνουμε ξανά", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" και πρόσθεσε:

"Ηταν απογοητευτική η ήττα από τη Λίβερπουλ. Βλέπω, όμως, τους παίκτες μου να προσπαθούν. Ξέρω την ποιότητα της ομάδας και ελπίζω κόντρα στον Ολυμπιακό να τα καταφέρουμε".

Οσον αφορά στο μέλλον του, τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, το ξέρω το μέλλον μου. Με αφήνουν να κάνω τη δουλειά μου. Η ομάδα δεν λειτουργεί με μακροπρόθεσμα σχέδια. Έχουμε μεγάλα σχέδια και δεν μιλούμε μακροπρόθεσμα. Ξέρω την κατεύθυνση της ομάδας και ξέρω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το 2-0 είναι δύσκολο σκορ, αλλά πιστεύω στους παίκτες μου και στην ομάδα".

Σε ερώτηση για το αν έχει επαφές με το σερ Άλεξ, απάντησε: " Είναι εκεί και με βοηθά, με στηρίζει. Τον βλέπω και μου μιλάει. Μου είχε πει για το πόσο δύσκολη δουλειά θα ήταν αυτή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK