Το κλάμα του Ιγκουαΐν

Σε κλάματα ξέσπασε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μετά από το τέλος της αναμέτρησης της Νάπολι με την Άρσεναλ και τον αποκλεισμό των Ιταλών από τη φάση των "16" του Champions League.

Το κλάμα του Ιγκουαΐν

Η νίκη με 2-0 της Νάπολι επί της Άρσεναλ στο φλογισμένο "Σαν Πάολο" δεν ήταν αρκετή για να δώσει στους Ιταλούς την πρόκριση στους "16" του Champions League, παρά τη συγκομιδή 12 βαθμών, καθώς δεν πέτυχαν τον απαιτούμενο αριθμό γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στην ισοπαλία.

Ο αποκλεισμός παρά τη νίκη δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του αγώνα Μαρσέιγ - Ντόρτμουντ ξέσπασε σε κλάματα.

Το κλάμα του Ιγκουαΐν
Το κλάμα του Ιγκουαΐν

Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν μάταια να τον συνεφέρουν, ενώ στη συνέχεια ο Αργεντινός σκόρερ του πρώτου τέρματος για τη Νάπολι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη. Συγκεκριμένα είπε: "Είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα έχει πάει τόσο καλά στη φάση των ομίλων και αποκλείεται. Είναι πολύ περίεργο που αποκλειστήκαμε έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς, ειδικά αν σκεφτούμε ότι μερικές ομάδες περνούν με μόλις μία νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK