ΑΕΚ και μετά Σάλκε

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι αισιόδοξος για το ματς με τη Σάλκε, αλλά όπως τόνισε στους παίκτες προέχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εξτρα κίνητρο το πριμ των 300.000 ευρώ που έταξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ελπίδες για Μανωλά, ο οποίος γλίτωσε τη θλάση. Η συζήτηση του Δ. Χριστοφιδέλλη με τους αναγνώστες.

ΑΕΚ και μετά Σάλκε

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ενόψει του αγώνα με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν. Ο Πορτογάλος προπονητής, σε συζητήσεις που είχε με συνεργάτες του, θεωρεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τις δυνατότητες να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία, διεκδικώντας έτσι την πρόκρισή τους την τελευταία αγωνιστική στους 16 του Champions League.

Μόνη προϋπόθεση είναι να παρουσιαστούν όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» αλλά και στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς με τη Μονπελιέ στο «Μοσόν».

Ο Ζαρντίμ όμως έχει μάθει να προχωράει βήμα βήμα, γι' αυτό το λόγο επισήμανε ότι, «τώρα προέχει ο αγώνας με την ΑΕΚ και μετά θα ασχοληθούμε με τη Σάλκε». Ο νεαρός τεχνικός θέλει πολύ το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, ενώ και οι ποδοσφαιριστές έχουν το επιπλέον κίνητρο που τους πρόσφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το έξτρα πριμ των 300.000 ευρώ. Ουσιαστικά το πριμ αφορά τις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ, αλλά οι παίκτες για να πάνε στο ταμείο, θα πρέπει να κερδίσουν και την ΑΕΚ, διαφορετικά…

Ελπίδες για Μανωλά ενόψει ΑΕΚ

Όσον αφορά το ματς στο ΟΑΚΑ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή δύο πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, του Κώστα Μανωλά και του Ράφικ Τζεμπούρ.

Ο πρώτος υποβλήθηκε την Τετάρτη σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι «δεν έχει υποστεί θλάση, απλά έχει μια κάκωση στη δεξιά γάμπα», όπως υποστήριξε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος. Η κατάσταση του Έλληνα αμυντικού θα επανεκτιμηθεί το ερχόμενο διήμερο, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ιατρικά θα είναι εντάξει. Το θέμα είναι, αν ο Ζαρντίμ θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του νεαρού αμυντικού ή θα θελήσει να τον προστατεύσει.

Ο δεύτερος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, εξακολουθεί να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, ο Ιμπαγάσα είναι διαθέσιμος και έγκειται στον Ζαρντίμ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Το ζήτημα για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ότι, εκτός από το πρόβλημα με τον Μανωλά στα «πιτς» βρίσκεται και ο Κοντρέρας, ο οποίος έκανε την Τετάρτη (7/11) έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε τεστ την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά οι πιθανότητες τούτη την ώρα είναι εναντίον της συμμετοχής του.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στη Μονπελιέ έκαναν αποθεραπεία την Τετάρτη το απόγευμα στο Ρέντη, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα πλάγια, όπως και στα τελειώματα των φάσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK