Δείτε αποκλειστικά videos από το αεροπλάνο της επιστροφής του Ολυμπιακού!

Η ατάκα στον Γιάννη Φετφατζίδη στην πτήση της επιστροφής από τη Μασσαλία και η ομιλία του... γαύρου πιλότου για το τέταρτο ευρωπαϊκό διπλό του Ολυμπιακού. Το αεροπλάνο... της χαράς. Δείτε videos. To Contra.gr με την αποστολή των θριαμβευτών.

Δείτε αποκλειστικά videos από το αεροπλάνο της επιστροφής του Ολυμπιακού!

Η πτήση της χαράς είχε κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Φετφατζίδη. Τον "χρυσό" σκόρερ του διπλού στη Μασσαλία, της τέταρτης εκτός έδρας νίκης με τον Αντώνη Νίκολα. Ο Ελληνας πιλότος είναι αυτός που έχει οδηγήσει το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή του Ολυμπιακού σε Μονακό, Τσερνομόρετς, Ρώμη και αισίως Μασσαλία. Ο γουρλής πιλότος κάλεσε τον 21άχρονο μεσοεπιθετικό στο πιλοτήριο. "Πέταξέ το, Φέτφα", ήταν με διαφορά η καλύτερη ατάκα που ακουστηκε.

Ο "Φέτφα" κάθισε στο πιλοτήριο περίπου μισή ώρα και μετά επέστρεψε στη θέση του. Οι περισσότεροι παίκτες, αφού πήραν το γεύμα τους, χαλάρωσαν. Μόνο οι Γαλλόφωνοι και οι Έλληνες του Ολυμπιακού σηκώθηκαν από τη θέση τους και συζητούσαν μεταξύ τους.

Το REDPLANET ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού και σας μεταφέρει με αποκλειστικά videos το κλίμα στο αεροπλάνο της επιστροφής:

News 24/7

24MEDIA NETWORK