Μίτσελ: "Έχουμε φιλοδοξίες"

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα με την Παρί την Τετάρτη, ωστόσο δεν παρεκκλίνει της φιλοσοφίας του.

Μίτσελ: "Έχουμε φιλοδοξίες"

" Εμείς παίζουμε καλά όταν έχουμε την κατοχή. Αυτό το καταφέραμε ως ένα μέρος στο Καραϊσκάκη. Όταν χάσαμε την κατοχή προσπαθούσαμε να την ανακτήσουμε. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Γνωρίζουμε ότι οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται την μπάλα και την κατοχή της, για να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό θα προσπαθήσουμε κι εμείς να κάνουμε αύριο. Και το επόμενο ματς όμως είναι με δύσκολο αντίπαλο. Όμως είναι το πιο σημαντικό γιατί μπορούμε να προκριθούμε με νίκη. Έχουμε ελπίδες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θα παίξουμε με φιλοδοξία και προσδοκίες ώστε να είμαστε επιθετικοί για να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", τόνισε αρχικά ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Δεν θα ετοιμάσω 11αδα σκεπτόμενος εμπειρία ή ηλικία παικτών αλλά με βάση πιο είναι καλύτερο για την ομάδα μας. Είναι πάντως πιθανό να παίξει ο Μπονγκ με τον Χολέμπας στην ίδια πλευρά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταλήξει σε κάτι τέτοιο. Αλλά μερικές φορές μπορεί να σας πω και κάποια ψέματα σαν προπονητής..." (γέλια).

Ερωτηθείς για τους δύο αποκλεισμούς με την Ρεάλ -όντας παίκτης- στο Παρκ Ντε Πρενς, είπε: "Δεν το σκέφτομαι αυτό. Δεν υπάρχει θέμα ρεβάνς. Έχει φύγει η εποχή που ήμουν παίκτης. Τώρα μόνο προπονώ. Την τελευταία φορά που πήγα στις Βρυξέλλες ως παίκτης έχασα 3-0. Ως προπονητής είδατε τι έγινε. Ελπίζω να επαναληφθεί".

Τους παίκτες εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Νταβίδ Φουστέρ: " Είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε μαζί τον κόσμο μας. Θέλουμε μέσα από το παιχνίδι μας να τους δώσουμε ακόμα μία χαρά. Στο Καραϊσκάκη ήμασταν καλοί. Αυτό που μας έλειπε ήταν η συγκέντρωση και μας κόστισε το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν απέναντι σε μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες υψηλής ποιότητας. Θα ήταν πολύ ωραίο να νικήσουμε πάλι εδώ, σε αυτήν την χώρα. Γιατί μια νίκη θα μας έδινε και την πρόκριση. Εμείς έχουμε πολλή όρεξη και διάθεση να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK