Καραπαπάς: "Τραβηγμένη από τα μαλλιά η τιμωρία"

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς μετέφερε έστω και με ανεπίσημο τρόπο τη θέση των Πειραιωτών για την τιμωρία από την UEFA, την βεβήλωση του μνημείου καθώς και για το περιστατικό με το ball boy.

Καραπαπάς: "Τραβηγμένη από τα μαλλιά η τιμωρία"

Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebbok, μετέφερε τη θέση του Ολυμπιακού για όλα τα τελευταία θέματα που απασχόλησαν την ομάδα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην τιμωρία της UEFA.

Συγκεκριμένα για την τιμωρία ανέφερε ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, πως η τιμωρία είναι σε πρώτο βαθμό και πως η ΠΑΕ κατέθεσε έφεση προκειμένου το γήπεδο να είναι γεμάτο σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Ο λόγος της τιμωρίας, ήταν ένα μπάνερ που όταν παρατηρήθηκε από την UEFA αποσύρθηκε αμέσως από την ΠΑΕ και για αυτό στο λιμάνι θεωρούν πως η τιμωρία είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά.

Ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε ρατσιστικό σύνθημα, πανό ή ακούστηκε κάτι προσβλητικό από την εξέδρα των οργανωμένων, διαψεύδοντας μάλιστα τις όποιες κατηγορίες σχετίζουν την Χρυσή Αυγή με την Θύρα 7, αποκαλύπτοντας πως η Θύρα 7 έκανε δωρεά για τον χώρο υποδοχής προσφύγων, στην εκδήλωση της ΠΑΕ!

Στη συνέχεια σχολίασε για το θέμα με το μνημείο της 7 που βεβηλώθηκε, πως τα ονόματα των κατηγορουμένων είναι ήδη στη δικαιοσύνη και η διαδικασία μηνύσεων προχωράει κανονικά για προσβολή μνήμης τεθνεόντων.

Τέλος, όσον αφορά τον πιτσιρικά ball boy στον αγώνα με τον Άρη, που ζήτησε φανέλα από τον Βάις και οι οργανωμένοι των κιτρίνων του την πήραν και την έκαψαν, ο κ. Καραπαπάς, σχολίασε πως ουσιαστικά μια τρύπα στο νερό κάνανε, γιατί η ΠΑΕ εντόπισε το παιδί και θα του στείλει την φανέλα του Βάις με την υπογραφή του παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK