Γκριζμάν: "Βγάζω το καπέλο στους φίλους του Ολυμπιακού"

Στην έλλειψη τύχης, αλλά και το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού απέδωσε ο Κόκε την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ ο Αντουάν Γκριζμάν έσταξε μέλι για τους φίλους των "ερυθρολεύκων".

Γκριζμάν: "Βγάζω το καπέλο στους φίλους του Ολυμπιακού"

"Ξέραμε ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προχωράμε. Το εντός έδρας ματς με την Γιουβέντους θα είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε τρία λάθη και πήραν αβαντάζ. Τώρα, πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο", είπε αρχικά ο Κόκε.

Και προσέθεσε: "Μπήκαν δυνατά κι εμείς προσπαθήσαμε από στημένες φάσεις, αλλά δεν ήμασταν ικανοί να σκοράρουμε. Κατόπιν έβαλαν άλλο ένα γκολ, εμείς προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά δεν είχαμε την τύχη".

O Aντουάν Γκριζμάν, από την πλευρά του, δήλωσε στην κάμερα της Nova: "Βγάζω το καπέλο στους φίλους του Ολυμπιακού. Δεν υποτιμήσαμε τον Ολυμπιακό, μας είχε προετοιμάσει ο προπονητής μας για το ότι πρόκειται για εξαιρετική ομάδα και φάνηκε στο γήπεδο αυτό. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, πρέπει να διορθωθούμε και να επανέλθουμε στο επόμενο ματς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK