Λιγότερο πιθανοί οι Ισπανοί για Ολυμπιακό

Ομάδα της Γερμανίας ή της Αγγλίας είναι πιθανότερο να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των "16" του Champions League, αφού το ποσοστό να συναντήσει μία εκ των Μπάγερν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Ντόρτμουντ ανέρχεται στο 70%. Στο 30% οι πιθανότητες να συναντήσει ισπανική ομάδα.

Λιγότερο πιθανοί οι Ισπανοί για Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις "16" κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και τη Δευτέρα (16/12) στη Νιόν αναμένεται να μάθει τον αντίπαλό του. Από τις 7 ομάδες που απαρτίζουν το 1ο γκρουπ δυναμικότητας, δεν έχουν όλες τις ίδιες πιθανότητες να βρεθούν στο δρόμο των "ερυθρολεύκων", καθώς υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.

Αρχικά, δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί ομάδες από την ίδια χώρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για αυτές που συνυπήρχαν στον όμιλο στην φάση των "32" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Η πιθανότητα να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός μία αγγλική ή γερμανική ομάδα είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα να βρει στο δρόμο του μία εκ των τριών ισπανικών (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο), καθώς ανέρχεται στο 69.2%. Συγκεκριμένα Μπάγερν, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ έχουν όλες από 17.301% πιθανότητες να τεθούν αντιμέτωπες με τους Πειραιώτες.

Το υπόλοιπο 30.8% που απομένει μοιράζεται ίσα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Τα ζευγάρια που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να βγουν από την κλήρωση είναι αυτά των Μπάγερν - Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ - Σάλκε, Ντόρτμουντ-Σίτι και Τσέλσι - Λεβερκούζεν.

Λιγότερο πιθανοί οι Ισπανοί για Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK