Μαρινάκης: "Σαν να έχει έρθει 0-0"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του επαναληπτικού της 19ης Μαρτίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "πρέπει να παίξουμε σαν να έχει έρθει 0-0 και όχι 2-0".

Μαρινάκης: "Σαν να έχει έρθει 0-0"

"Όπως είπα και στους παίκτες μου δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να πάμε στο Μάντσεστερ, να παίξουμε δυνατά σαν να έχει έρθει 0-0 και όχι 2-0. Δεν πρέπει να παίρνουν αέρα τα μυαλά μας. Η Γιουνάιτεντ είναι μία τεράστια ομάδα με μεγάλους παίκτες κι εμείς πρέπει να είμαστε σε καλή μέρα για να κάνουμε την υπέρβαση και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο", είπε αρχικά ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Ερωτηθείς αν πίστευε στο θρίαμβο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε: "Περίμενα να παίξουμε καλά γιατί ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και πίστευα στο καλό αποτέλεσμα. Ο κόσμος έκανε κι αυτός την υπέρβασή του και θέλω να τους καλέσω όλους την Κυριακή στο γήπεδο (σ.σ. στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) για να νιώσουμε την ίδια ατμόσφαιρα και να υποδεχτούμε τους αντιπάλους όπως υποδεχθήκαμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Ήταν μία ιστορική νίκη. Όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε κι εμείς βρισκόμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτό το όνειρο. Ζήτω ο Ολυμπιακός!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK