"Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα"

Σοβαρός πρέπει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γιουβέντους, όπως έχει κάνει σε άλλους δύσκολους αγώνες στην Ευρώπη και πήρε καλό αποτέλεσμα, όπως υποστήριξε ο Λουτσιάνο με ραδιοφωνικές δηλώσεις του.

"Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα"

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους:

« Εκείνο που θέλω, αλλά και αισιοδοξώ, είναι πως θα κερδίσει ο Ολυμπιακός! Όταν έχει έναν δύσκολο αντίπαλο, παίρνει πιο σοβαρά τα πράγματα. Η Γιουβέντους είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και το ξέρουμε όλοι ότι τα τελευταία χρόνια τα πάει πολύ καλά. Παίζει όμως στο Καραϊσκάκη, θα έχει τη στήριξη του κόσμου του ο Ολυμπιακός, όπως έγινε και στο παιχνίδι με την Ατλέτικο».

Για την αστάθεια που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στην αμυντική λειτουργία του:

« Πιστεύω ότι για να μπορέσει μία ομάδα για να λειτουργήσει όπως πρέπει θέλει χρόνο. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και θέλει ο προπονητής χρόνος για να περάσει τη φιλοσοφία του. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει διαφορετικά. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να παίξεις ποιοτικό ποδόσφαιρο για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να είναι σοβαρός την ώρα που αμύνεται. Ο Ολυμπιακός είμαι σίγουρος ότι αν παρουσιαστεί σοβαρός, δε θα έχει πρόβλημα».

Για το παιχνίδι της Γιουβέντους:

« Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο παιχνιδιού και ο Αλέγκρι δεν άλλαξε το σύστημα του Κόντε όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ακόμα στην Ελλάδα δεν έχει αντιμετωπίσει μία ομάδα που παίζει το 3-5-2, η μόνη ήταν ο ΟΦΗ. Αν ο Ολυμπιακός δεν είναι προσεκτικός μπορεί να συναντήσει τοίχος. Έχουμε δει και στη Γιουβέντους δεν βγαίνουν κάποια πράγματα, αλλά ο Αλέγκρι έχει άλλο σύστημα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει περισσότερη βάση στο παιχνίδι της Γιουβέντους, η οποία θα τον πιέσει πίσω».

Για τους αγώνες του 1999 με το σήμερα:

« Είναι μοιρασμένες οι ποιότητες των ποδοσφαιριστών. Τότε είχε τον Ζιντάν ας πούμε, αλλά τώρα έχει περισσότερες μονάδες, όπως ο Πογκμπά, ο Πίρλο, ο Τέβες. Τότε η Γιουβέντους, εκτός από τον Ζιντάν, είχε τον Ντάβιτς, τον Κόντε και άλλους… Ο Κόντε ήταν αρχηγός της ομάδας, αλλά ο Πογκμπά τρέχει, μαρκάρει και δημιουργεί. Είναι μία ομάδα που πρέπει να την υπολογίσουμε, να την προσέξει ο Ολυμπιακός. Δεν πρέπει να είναι οργανωμένος όπως με την Ατλέτικο, αλλά να είναι πιο δυναμικός κόντρα στην Γιουβέντους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK