Οι πιθανές ενδεκάδες του Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Μίτσελ και Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για την πρεμιέρα του Champions League και το Contra.gr σας παρουσιάζει τις ενδεκάδες που έχουν στο μυαλό τους.

Οι πιθανές ενδεκάδες του Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ισπανός προπονητής έχει αφήσει κάποια ερωτήματα που θα βρουν την οριστική απάντησή τους στο γήπεδο. Ο τερματοφύλακας δεν είναι τέτοιο, αφού ο Ρομπέρτο είναι αναντικατάστατος, όμως δεξιά στην άμυνα ο Λεάντρο Σαλίνο έχει απλώς ένα προβάδισμα από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ερίκ Αμπιντάλ και Αλμπέρτο Μποτία θα βρεθούν στα στόπερ και ο Αρτούρ Μαζουακού αριστερά.

Στο κέντρο, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα διατηρηθεί στο βασικό σχήμα και θα πλαισιωθεί από τους Ντελβίν Εντινγκά και Παϊτίμ Κασάμι.

Με δεδομένο ότι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αποτελεί κι αυτός αναπόσπαστο στέλεχος της ενδεκάδας, ο Μίτσελ θα παρατάξει τη μεσαία γραμμή του σε σχηματισμό ρόμβου, με τον Ιμπραΐμ Αφελάι (αουτσάιντερ ο Τζίμι Ντουρμάζ) να παίζει ως περιφερειακός επιθετικός, στις πλάτες του Κώστα Μήτρογλου.

football formations

Στον αντίποδα, ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος θα απουσιάσει από τον πάγκο λόγω της τιμωρίας του, προβληματίζεται για τον... ήρωα του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Αρντά Τουράν, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Ως εκ τούτου, το πιθανότερο είναι να αρχίσει στο βασικό σχήμα και στη συνέχεια, αναλόγως και την έκβαση της αναμέτρησης, να γίνει αλλαγή.

Στην εστία θα βρεθεί ο Μιγκέλ Άνχελ Μογιά που ήταν σχεδόν αλάνθαστος στο ντέρμπι, ενώ η άμυνα δεν αλλάζει. Χουανφράν, Ντιέγκο Γκοδίν και Μιράντα συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν στην περσινή διοργάνωση και αντί του Φιλίπε Λουίς υπάρχει πλέον ο Σικέιρα από αριστερά.

Στο κέντρο, οι δύο παίκτες που θα επιφορτιστούν το μεγαλύτερο ανασταλτικό κομμάτι είναι οι Τιάγκο και Γκάμπι, με τον τελευταίο να μοιράζει το παιχνίδι και για τους πιο προωθημένους. Ο Κόκε μοιάζει βέβαιος, αλλά όχι απαραίτητα από δεξιά (με τον Αρντά μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή).

Η ταχύτητα του Αντουάν Γκριεζμάν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι ίσως να προτιμηθεί από την εμπειρία του Ραούλ Γκαρθία, με τον Γάλλο να δείχνει τις διαθέσεις του στο παιχνίδι με τη Ρεάλ και ίσως να κερδίζει θέση βασικού. Όσο για την κορυφή της επίθεσης σε αυτό το 4-4-2 που θα μετατρέπεται σε 4-2-3-1, ο Μάριο Μάντζουκιτς.

football formations

News 24/7

24MEDIA NETWORK