Ουρές για ένα εισιτήριο με Γιουνάιτεντ

Ουρές σχημάτισαν το πρωί της Παρασκευής (7/2) έξω από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έσπευσαν να προμηθευτούν ένα "μαγικό χαρτάκι" για την αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/2).

Ουρές για ένα εισιτήριο με Γιουνάιτεντ

Από την Παρασκευή (7/2) η ΠΑΕ Ολυμπιακός έθεσε στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για την αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League.

Τα εκδοτήρια άνοιγαν στις 10:00, ωστόσο, η σπουδαιότητα του αγώνα έκανε πολλούς να σπεύσουν ακόμα και από τις 06:30 τα χαράματα για να προμηθευτούν ένα "μαγικό χαρτάκι", σχηματίζοντας ουρές έξω από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης".

Το sold out ήταν αναμενόμενο και θα ανακοινωθεί εντός ολίγων ωρών.

Η τεράστια ζήτηση των εισιτηρίων προκάλεσε προβλήματα και στο online σύστημα, καθώς η σελίδα των "ερυθρολεύκων" έβγαζε νωρίς το πρωί το μήνυμα: "ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ".

Στη συνέχεια η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος σήμερα το πρωί, η online διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι".

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram.

News 24/7

24MEDIA NETWORK