ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Ταπεινωτική συντριβή για τους εμπνευστές της συκοφαντικής εκστρατείας"

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε τη δικαίωσή της από το CAS το οποίο απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της UEFA για τη συμμετοχή των "ερυθρολεύκων" στο Champions League.

Λίγο μετά την αντίδρασή της μέσω facebook, στην οποία προέτρεπε τον Παναθηναϊκό να προσφύγει στο "ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο, τη "Δίκη στον ΣΚΑΪ", όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Σε αυτή σχολιάζεται η απόρριψη της έφεσης του "τριφυλλιού" κατά της απόφασης της UEFA για συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League και γίνεται λόγος για "ταπεινωτική συντριβή των εμπνευστών της συκοφαντικής εκστρατείας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "To Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιβεβαίωσε έτσι την απόφαση της UEFA, ότι δεν προκύπτει καμία ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα την εμπόδιζε να συμμετάσχει στο Champions League.

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης συκοφαντικής εκστρατείας, οι οποίοι μεθοδικά και συστηματικά επενδύουν στη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και να καλύψουν την ανυπαρξία τους, υπέστησαν ταπεινωτική συντριβή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δικαιώθηκε για μία ακόμα φορά από τις αποφάσεις των πραγματικών (όχι των τηλεοπτικών) δικαστηρίων και δικαιοδοτικών οργάνων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις συνεχείς επενδύσεις, με τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανονισμούς, αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο".

Διαβάστε ακόμη:

"Και τώρα να πάτε στη "Δίκη"

"Όχι" σε Παναθηναϊκό από το CAS, κανονικά στο Champions League o Ολυμπιακός"