Σαβιόλα και Μήτρογλου έχουν τον τρόπο

Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει την Παρί και απ΄ όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου φέρεται διατεθειμένος να ρισκάρει ("δεν θα αλλάξουμε τακτική, θα είμαστε όσο επιθετικοί και δυνατοί μπορούμε").

Σαβιόλα και Μήτρογλου έχουν τον τρόπο

Αυτή η επιλογή όμως εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους, εναντίον μιας ομάδας μάλιστα που διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έχει κατοχή της μπάλας στα παιχνίδια της 67% κατά μέσο όρο. Απόψε θα φανεί αν ο Ισπανός προπονητής επιφυλάσσει κάποια έκπληξη στον Λοράν Μπλαν.

Σχετικά, με το ερώτημα, αν οι Σαβιόλα και Μήτρογλου θα είναι στο αρχικό σχήμα ή θα ξεκινήσει ένας από τους δύο στον αγώνα, ο Μίτσελ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει τεθεί αντιμέτωπος με την Παρί τέσσερις φορές, όταν αγωνιζόταν στη Μονακό και στη Μπενφίκα και μετράει συνολικά τρεις νίκες (1-0, 2-0, 2-1) και μία ισοπαλία (1-1).

Ο Σαβιόλα, που θέλει να διατηρήσει το αήττητο κόντρα στους Παριζιάνους, έχει σκοράρει τρεις φορές σε πρεμιέρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2002 στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Μπριζ 3-2 (Τσάμπιονς Λιγκ). Στις 20 Αυγούστου 2009 στο παιχνίδι Μπενφίκα-Βόρσκλαβ 4-0 (Γιουρόπα Λιγκ). Και την περασμένη περίοδο (18/9/2012) στο ματς Μάλαγα-Ζενίτ 3-0 (Τσάμπιονς Λιγκ).

Ο Μήτρογλου έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού με γαλλικούς συλλόγους. Πέρυσι στις δύο νίκες επί της Μονπελιέ (2-1, 3-1) και τον Μάρτιο του 2010 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπορντό (ήττα με 2-1) του Μπλαν.

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ μάλιστα πέτυχε τέσσερα γκολ σε έξι αγώνες την περασμένη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρα από τη Μονπελιέ, σκόραρε τόσο εκτός όσο και εντός έδρας στους αγώνες με την Άρσεναλ του Γάλλου Αρσέν Βενγκέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK