Σαβιόλα: "Λαμπρή στιγμή". Ντομίνγκες: "Μεγάλη πρόκριση"

Οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Τσόρι Ντομίνγκες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ του Champions League.

Σαβιόλα: "Λαμπρή στιγμή". Ντομίνγκες: "Μεγάλη πρόκριση"

Ο σκόρερ των πρώτων δύο γκολ του Ολυμπιακού τόνισε: " Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος γιατί τα καταφέραμε απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Δουλέψαμε με ταπεινότητα και καταφέραμε πολλά. Γιορτάζω διπλά και για τα δύο γκολ που πέτυχα εγώ. Είναι μια λαμπρή στιγμή. Τώρα περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο. Έχουμε πολλά πράγματα να δώσουμε, κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο".

Ο άνθρωπος που με το τρίτο γκολ σφράγισε την πρόκριση του Ολυμπιακού ανέφερε: " Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη στιγμή. Μετά από μια κουραστική προσπάθεια ήρθε μια μεγάλη πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο έπρεπε μέχρι το 90' να προσπαθούμε. Μετά τα δύο χαμένα πέναλτι ήταν δύσκολο να επανέλθουμε, αλλά είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για το αποτέλεσμα. Όλες οι ομάδες που έφτασαν ως εδώ είναι οι καλύτερες. Ό,τι κι αν μας τύχει, θα είναι δύσκολο. Θα δουλέψουμε για ακόμη μια πρόκριση".

Χολέμπας: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου"

"Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ πολύ. Αυτός είμαι εγώ, έτσι μου αρέσει να αγωνίζομαι, να παίζω για την ομάδα και η ομάδα για μένα. Το προσπαθώ στις προπονήσεις κάθε μέρα, έτσι λειτουργώ. Είναι μεγάλη μέρα για μας, ξεκινήσαμε λίγο νευρικά, δείξαμε ότι θέλαμε ένα γρήγορο γκολ και γι' αυτό δημιουργήσαμε λάθη από μόνοι μας. Μετά το γκολ του Σαβιόλα ο δρόμος άνοιξε, η Άντερλεχτ έδειξε ότι δεν ήθελε να αποχαιρετίσει το Champions League με ένα μόνο βαθμό. Δυσκολευτήκαμε λίγο, αλλά το θέλαμε πολύ, προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραμε αυτό που θέλαμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK