Τα κίνητρα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην "Πόλη του Φωτός" που έχει αρχίσει και κινείται σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και ο Μήτρογλου και η παρέα του ελπίζουν να τοποθετήσουν τη δική τους "μπάλα" απόψε στο πιο ψηλό σημείο στον Πύργο του Αϊφελ.

Τα κίνητρα του Ολυμπιακού
mitroglou.jpg INTIME SPORTS

Σε αυτή τους την προσπάθεια μάλιστα θα έχουν στο πλευρό τους και περίπου 1.800 οπαδούς της ομάδας.

Πέρα από τα προφανή κίνητρα (το πρεστίζ, τον βαθμό ή βαθμούς και τα οικονομικά οφέλη για τον σύλλογο), οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κι άλλους λόγους που επιθυμούν να γυρίσουν στη βάση τους με καλό αποτέλεσμα. Καθώς ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του: Πρώτον, να τελειώσει αήττητος τους εκτός έδρας αγώνες του σε όμιλο του Champions League. Δεύτερον, να κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στη διοργάνωση μακριά από το "Καραϊσκάκης". Τρίτον, να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα νοκ άουτ παιχνίδια του θεσμού από την πέμπτη αγωνιστική.

Οι... μνηστήρες

Αυτό μπορεί να το πετύχει, όχι μόνο με νίκη, αλλά και με ισοπαλία στο ματς με την Παρί, αρκεί να λήξει ισόπαλος και ο αγώνας στο Βέλγιο. Υπάρχει και το σενάριο, ο Ολυμπιακός να περάσει στην επόμενη φάση σήμερα ακόμη κι αν ηττηθεί, αρκεί να ηττηθεί και η Μπενφίκα από την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Επιπλέον, στις κερκίδες του "Παρκ ντε Πρενς" αναμένεται να δώσουν απόψε το "παρών" εκπρόσωποι των Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Ντόρτμουντ, Ίντερ, Μονακό, Βόλφσμπουργκ, Βέρντερ Βρέμης και Μπεσίκτας, που θέλουν να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, τους Μήτρογλου, Μανωλά, Σιόβα, Σάμαρη, Μανιάτη και Χολέμπας.

Ενδεκάδες

Όσον αφορά την ενδεκάδα, σύμφωνα με τις δοκιμές του Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ και Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μπονγκ (σε αυτή την περίπτωση θα μείνει στον πάγκο ο Κάμπελ), ο Σαβιόλα και ο Μασάντο (αντί του Ντομίνγκεζ).

Ο Λοράν Μπλαν από την πλευρά του προσανατολίζεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους Σιριγκού, Φαν ντερ Βιλ, Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Μότα, Ματουιντί, Βεράτι, Λαβέτσι (Λούκας), Καβάνι και Ιμπραχίμοβιτς. Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί -από την UEFA- ο Σκωτσέζος Κρεγκ Τόμσον.

Διαβάστε ακόμη:

Με πίστη και πάθος

"Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε την Παρί"

News 24/7

24MEDIA NETWORK