Το ειρωνικό χαμόγελο του Ντα Κόστα στις αποδοκιμασίες

Ο Μανουέλ ντα Κόστα αντέδρασε στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Μανουέλ ντα Κόστα βρέθηκε κι αυτός στο στόχαστρο των φίλων του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και την κακή εμφάνιση των "ερυθρολεύκων".

Ο πολιτογραφημένος Μαροκινός κεντρικός αμυντικός αντικατέστησε τον τραυματία Δημήτρη Σιόβα στο 1ο ημίχρονο και δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μετριότητα της βραδιάς.

Όταν δε, ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα  του διαιτητή και ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα την ομάδα, ο Ντα Κόστα αντέδρασε με ένα ειρωνικό χαμόγελο, με συνέπεια ορισμένες αποδοκιμασίες να στραφούν εναντίον του.

Πρώτα ο Αλμπέρτο Μποτία και στη συνέχεια ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες πλησίασαν τον συμπαίκτη τους για να τον ηρεμήσουν ως πιο παλιοί.

Δείτε καρέ καρέ τη σκηνή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Με MVP τον Σεμπά δεν πάει πουθενά
Απίστευτες αποδοκιμασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ολυμπιακός - Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα