Το σχέδιο για το αποτέλεσμα

Σφιχτά πίσω, κοντά οι "γραμμές", γενικότερα καλή ανασταλτική λειτουργία και, παράλληλα, εκμετάλλευση των στημένων φάσεων και των "στιγμών" που θα παρουσιαστούν στην επίθεση.

Το σχέδιο για το αποτέλεσμα
INTIME SPORTS

Αυτό θέλει να δει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να εφαρμόζουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Άρσεναλ απόψε στο Emirates (21:45, ΝΕΤ) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, ευελπιστώντας οι «ερυθρόλευκοι» να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός δεν κουβαλάει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τα παιχνίδια του στην Αγγλία, καθώς μετρά δέκα ήττες σε ισάριθμους αγώνες με συνολικά τέρματα 2-31! Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ελπίζουν πως, ακριβώς πέντε χρόνια μετά την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο Champions League (3-1 επί της Βέρντερ στη Βρέμη, στις 3/10/2007), θα έχουν μία ακόμη ευχάριστη βραδιά.

Το σχέδιο για το αποτέλεσμα

Ζαρντίμ, Κάρολ και Κοντρέρας γνωρίζουν τον δρόμο…

Έχουν επίσης και τρία μέλη, που έχουν πανηγυρίσει νίκη επί αγγλικού εδάφους. Ο Κάρολ έχει φύγει νικητής, φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την έδρα της Άρσεναλ. Πέρυσι, η Μπράγκα με τον Ζαρντίμ στον πάγκο της επικράτησε 3-1 της Μπέρμιγχαμ στο «Σεντ Άντριους» στα πλαίσια του Europa League, ενώ ο Κοντρέρας ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ με 2-1 επί της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λεϊν».

Το έργο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, βέβαια, δεν είναι εύκολο. Θέλει τρόπο, κόπο και τύχη και, παράλληλα, κι ο αντίπαλος να μη βρεθεί σε καλή μέρα. «Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό» είναι το μήνυμα των παικτών, έτσι όπως βγαίνει τις τελευταίες ώρες από τις μεταξύ τους συζητήσεις στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ερυθρόλευκη αποστολή. Κι ας μην βρίσκεται η ομάδα στο ίδιο αγωνιστικά επίπεδο με εκείνη που ταξίδεψε πέρυσι τέτοια εποχή στο Λονδίνο και κόντραρε την Άρσεναλ, κι ας έχει σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, όπως εκείνες των Τζεμπούρ, Τοροσίδη και Φέισα.

Το σχέδιο για το αποτέλεσμα
venger07-02.jpg

Το δυνατό σύνολο του Βενγκέρ...

Την ίδια ώρα, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει κατορθώσει, παρά τις αποχωρήσεις των Φαν Πέρσι και Σονγκ, να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, στο οποίο ενσωματώθηκαν αμέσως και αποδίδουν οι Καθόρλα, Ποντόλσκι, ενώ υπάρχει στην επίθεση και η εναλλακτική λύση του περυσινού πρώτου σκόρερ του Σαμπιονά Ολιβιέ Ζιρού.

Όπως και να΄ χει ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τους πρώτους του βαθμούς (ή βαθμό) στη διοργάνωση, που θα του επιτρέψουν να πορευτεί με άλλον αέρα, ενόψει μάλιστα και των διπλών κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Μονπελιέ.

Το σχέδιο για το αποτέλεσμα
INTIME SPORTS

Η πιθανή ενδεκάδα των "ερυθρόλευκων"

Οι «ερυθρόλευκοι», που θα έχουν και τη θερμή υποστήριξη περίπου 2.300 οπαδών τους, αναμένεται να παραταχθούν με τους Κάρολ, Ντιακιτέ, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέμπας, Σιόβα (ή Μοντέστο), Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου.

Η Άρσεναλ αναμένεται να αγωνιστεί με τους Μανόνε, Τζένκινσον, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Γκιμπς, Αρτέρα, Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Ποντόλσκι και Ζερβίνιο.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο 33χρονος Νορβηγός Σβεν Όντβαρ Μόεν.

Ο Ολυμπιακός στην Αγγλία

28/9/2011, Άρσεναλ-Ολυμπιακός: 2-1

29/9/2009, Άρσεναλ-Ολυμπιακός: 2-0

5/3/2008, Τσέλσι-Ολυμπιακός: 3-0

16/3/2005, Νιούκαστλ-Ολυμπιακός: 4-0

8/12/2004, Λίβερπουλ-Ολυμπιακός: 3-1

1/10/2002, Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακός: 4-0

23/10/2001, Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακός: 3-0

7/12/2000, Λίβερπουλ-Ολυμπιακός: 2-0

25/10/1972, Τότεναμ-Ολυμπιακός: 4-0

24/11/1965, Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός: 4-0

Διαβάστε ακόμη:

Κάρολ: "Ίσως έχω μια ακόμη ευκαιρία στην Αγγλία"

Οι τιμές των εισιτηρίων για Αστέρα και η παρουσία οπαδών των Αρκάδων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Μασάντο: "Παίζω καλύτερα στον άξονα"

Φουστέρ: "Να συνεχίσω την παράδοση με Άρσεναλ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK