Φερέιρα: "Οχι στις ομάδες με αστέρια"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε για τις εντυπώσεις του για το παιχνίδι αλλά για το ποιες ομάδες του αρέσουν με αφορμή μία ερώτηση για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Φερέιρα: "Οχι στις ομάδες με αστέρια"

Το γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο 89ολεπτό της αναμέτρησης με την Οντένσε άφησε μία πικρή γεύση στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος πάντως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Επεσήμανε, τέλος, ότι δεν του αρέσουν οι ομάδες με αστέρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και την ομάδα γιατί μόλις με 24 μέρες προετοιμασίας αντιμετώπισαν μια πολύ δυνατή και πολύ καλή ομάδα. Όπως είχα πει χθες ήρθαμε για τη νίκη. Όταν όμως δεχόμαστε γκολ λίγο πριν από τη λήξη μας αφήνει μιας πικρή γεύση. Το αποτέλεσμα όμως μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο. Μας δίνει όμως καλές προοπτικές για τον επαναληπτικό αγώνα στην Αθήνα».

Στην Αθήνα ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος από ότι εδώ. Ο αντίπαλός μας ξέρει πως πρέπει να σκοράρει αλλιώς θα αποκλειστεί. Έχει δυνατές αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να παίξουμε με συνοχή, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας.

Δεν μου αρέσουν οι ομάδες που έχουν αστέρια γιατί το αστέρι είναι η ίδια ομάδα. Οσον αφορά τον Λέτο είναι η τρίτη του χρονιά στην ομάδα. Οπότε δεν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε έτσι, αφού είναι παλιός. Ολοι γνωρίζετε τις δυσκολίες που είχαμε. Παρόλο αυτά δημιουργήσαμε ένα καλό σύνολο, μια καλή ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται συνοχή όχι αστέρια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK