Ζέκα: "Κουραστήκαμε να αποτυγχάνουμε". Κοτσόλης: "Καταρρεύσαμε"

Κάρλος Ζέκα και Στέφανος Κοτσόλης περιέγραψαν με απόλυτο τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν στον Παναθηναϊκό μετά το 3-0 από την Μπριζ.

Ζέκα: "Κουραστήκαμε να αποτυγχάνουμε". Κοτσόλης: "Καταρρεύσαμε"
ΠΑΟ Μπριζ 1 Μπεργκ Ζέκα

Άλλη μία ευκαιρία διάκρισης στο Champions League χάθηκε για τον Παναθηναϊκό και οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να μιλήσουν για το 3-0 από την Μπριζ εξέφρασαν την πικρία τους για ό,τι συνέβη.

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε πως " ήταν μια απογοητευτική νύχτα, ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε τον εαυτό μας. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε εδώ. Αποτύχαμε όπως και πέρυσι, κάτι που δεν το θέλαμε. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Έχουμε κουραστεί να αποτυγχάνουμε".

Ο Στέφανος Κοτσόλης προσέθεσε ότι " κάναμε μια ώριμη και μεστή εμφάνιση στο α' ημίχρονο. Ίσως έπρεπε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Στο δεύτερο όμως ήταν απογοητευτική η εικόνα μας. Καρταρρεύσαμε, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Γίνεται ανάλυση και προσπάθεια στην προπόνηση για να διορθωθούμε. Τα πληρώσαμε όμως ξανά. Θέλαμε το βήμα παραπάνω, σταματήσαμε όμως να παίζουμε μετά το 2-0".

Διαβάστε ακόμη:

Μπριζ - Παναθηναϊκός 3-0

Τα Highlights της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπριζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK