Έτοιμος για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Σε καλό κλίμα και με τον Χουμπ Στέφενς να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, πριν από την αναμέτρηση με τη Μέταλιστ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έτοιμος για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός του "δικεφάλου", μάλιστα, έδωσε 20 λεπτά στους δημοσιογράφους για να δουν το πρόγραμμα αντί για τα συνήθη 10 και στον ΠΑΟΚ φαινόταν πως υπάρχει η πίστη για πρόκριση.

Όσο για το πιθανό σχήμα; Ο Xακόμπο Σανθ θα είναι κάτω από τα γκολποστ, ο Στέλιος Κίτσιου δεξιά, οι Κώστας Κατσουράνης και Βιτόρ στο κέντρο της άμυνας και ο Λίνο αριστερά. Κόστιν Λάζαρ και Αλέξανδρος Τζιόλης θα είναι στο κέντρο ο Λούκας δεξιά, ο Γιώργος Γεωργιάδης αριστερά και στην επίθεση οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης.

Το πρόγραμμα ακολούθησαν μόνο οι παίκτες που είναι στην αποστολή του αγώνα με την Μέταλιστ.

Οι 11 της Μέταλιστ

Με 4-2-3-1 αναμένεται να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ η Μέταλιστ. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βλάντιμιρ Ντισλένκοβιτς στα δεξιά της άμυνας ο Κριστιάν Βιγιάγκρα, ως στόπερ θα αγωνιστούν οι Πάπα Γκέιγ και Ροδρίγο Μολέδο και αριστερά ο Μάρσιο Αζεβέντο.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Χουάν Μανουέλ Τόρες, Έντμαρ (υπάρχει μια περίπτωση στη θέση του να παίξει ο Όλεγκ Κρασνοπιόροφ αλλά επικρατέστερος είναι ο Βραζιλιάνος), δεξιά ο Μάρλος, στον άξονα ο Ντιέγο Σόουζα και αριστερά ο Χοσέ Ερνέστο Σόσα. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάρκο Ντέβιτς.

Είναι χαρακτηριστικό πως 3 παίκτες θα παίξουν με ουκρανικό διαβατήριο οι Ντέβιτς και Ντισλένκοβιτς που είναι Σέρβοι και ο Έντμαρ που είναι Βραζιλιανος και είναι 8 χρόνια στην Ουκρανία.

Διαβάστε ακόμη

Στέφενς: "Θέλω την μπάλα στα πόδια μας"

Μάρκεβιτς: "Ισοπαλία με γκολ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK