Γκάφα ολκής από τον διαιτητή στο Τσέλσι - Βαλένθια

Η Τσέλσι πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League νέων απέναντι στη Βαλένθια στη διαδικασία των πέναλτι, με τον διαιτητή του αγώνα να υποπίπτει σε τεράστια γκάφα, καθώς δεν μέτρησε εύστοχη εκτέλεση των "νυχτερίδων"! Δείτε το VIDEO.

Η Τσέλσι με τη Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 για τη φάση των "16" του Champions League νέων, κι έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, χάρη σε ένα τραγικό λάθος του διαιτητή, οι "μπλε" πανηγύρισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Αλμπέρτο Χιλ έστειλε την μπάλα στην πλαϊνή πλευρά των διχτύων, η οποία τράνταξε το σίδερο που στηρίζει το κάθετο δοκάρι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μην μετρήσει το γκολ, θεωρώντας πως δεν πέρασε τη γραμμή! Οι άνθρωποι της Βαλένθια ζήτησαν από τον διαιτητή να δει το ριπλέι, αλλά ήταν ανένδοτος. Παρόλα αυτά, οι διοικούντες τις "νυχτερίδες" κατέθεσαν ένσταση.

Δείτε το VIDEO:

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα