Βασικός στο "Emirates" ο Ντουρμάζ

Σε γκάφα υπέπεσε η "Mirror", η οποία σε ρεπορτάζ σχετικά με τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, παρουσιάζει τον Τζίμι Ντουρμάζ στη βασική ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων".

Βασικός στο "Emirates" ο Ντουρμάζ

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν δηλώθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις του Champions League και ως εκ τούτου δεν βρίσκεται στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" για το ματς με την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με τη "Mirror" όμως ο Σουηδός όχι απλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά θα ξεκινήσει και βασικός στο "Emirates". Συγκεκριμένα, η βρετανική ιστοσελίδα, σε ρεπορτάζ σχετικά με τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Λονδίνο, παρουσιάζει τον Ντουρμάζ ως μέλος της βασικής ενδεκάδας.

Σε αυτή μάλιστα, συμπεριλαμβάνει και τον τιμωρημένο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς και τον τραυματία, Ανδρέα Μπουχαλάκη. Με λίγα λόγια τα έκανε... σαλάτα η "Mirror"!

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές