Σωσίας του Μπουφόν ξεγέλασε τους σεκιούριτι και μπήκε στο ξενοδοχείο της Γιουβέντους!

Ένας σωσίας του Τζιανλουίτζι Μπουφόν κατάφερε να ξεγελάσει τους ανθρώπους ασφαλείας και να μπει στο ξενοδοχείο της Γιουβέντους στο Βερολίνο. Βέβαια λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ο κανονικός, με τους σεκιούριτι να μένουν... παγωτό.

Σωσίας του Μπουφόν ξεγέλασε τους σεκιούριτι και μπήκε στο ξενοδοχείο της Γιουβέντους!

Μια ξεκαρδιστική στιγμή κατέγραψαν οι κάμερες έξω από το ξενοδοχείο της Γιουβέντους στο Βερολίνο.

Ένας σωσίας του τερματοφύλακα των Ιταλών, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ντυμένος με την αγωνιστική εμφάνιση, ξεγέλασε τους σεκιούριτι και μπήκε στον εσωτερικό χώρο.

Βέβαια λίγη ώρα αργότερα κατέφθασε και ο κανονικός Μπουφόν, με τους ανθρώπους ασφαλείας να μένουν... παγωτό.

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές