Μονακό - Γιουβέντους 0-0 (VIDEO)

Η Γιουβέντους πήρε αυτό που ήθελε στην έδρα της Μονακό (ισοπαλία 0-0) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2003.

Μονακό - Γιουβέντους 0-0 (VIDEO)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ως ιταλική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, η Γιουβέντους φρόντισε να εμπλουτίσει το παιχνίδι της με το στοιχείο που της ήταν απαραίτητο αυτό το βράδυ. Τον κυνισμό.

Θωράκισε λοιπόν την άμυνά της, έδωσε την κατοχή χωρίς κανένα πρόβλημα στη Μονακό και είπε στους Μονεγάσκους "παίξτε". Η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόκριση. Μαθημένοι να παίζουν στην κόντρα, δεν μπόρεσαν να βγάλουν ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος, και δυσκόλεψαν όσο δεν πάει το έργο τους.

Στην πραγματικότητα μία πολύ καλή στιγμή έβγαλε η Μονακό στο ματς και αυτή ήρθε από λάθος αντιπάλου. Στο 50' ο Μπουφόν δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας σε μία έξοδό του αλλά ο Ράτζι αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να πάρει το δώρο.

Κατά τα άλλα, η Γιουβέντους κράτησε σχετικά εύκολα και στην επανάληψη. Μάλιστα, αν το σουτ του Πίρλο στο 90' πήγαινε μερικά εκατοστά πιο αριστερά θα είχε κάνει και γκολ και θα είχε πάρει τη νίκη. Η πρόκριση όμως έτσι και αλλιώς ήρθε.

MVP

Ενα μπράβο στην ανασταλτική λειτουργία της Γιουβέντους που δεν έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο με εξαίρεση τη φάση του 90'. Να το μοιράσουμε κυρίως σε όσους αγωνίστηκαν στον άξονα και το κέντρο της άμυνας.

Αδύναμος Κρίκος

Σε αντιστοιχία η δημιουργικότητα της Μονακό. Δεν το έχει η ομάδα του Ζαρντίμ αυτό, μ' άλλο τρόπο έχει δομηθεί το συγκεκριμένο σύνολο.

Σχόλιο

Η επιστροφή της Γιουβέντους στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ συνιστά μία πολύ σημαντική είδηση για τη διοργάνωση. Η επιμονή της "Γιούβε" τα τελευταία χρόνια σ' ένα μοντέλο σχετικά χαμηλού κόστους, για τα δεδομένα των κορυφαίων συλλόγων, δείχνει να αποδίδει καρπούς, έστω και καθυστερημένα.

Οι συνθέσεις

Μονακό: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ράτζι, Αμπντενούρ, Κουρζαουά, Τουλαλάν (46' Μπερμπάτοφ), Κοντογκμπιά, Ζοάο Μοουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερέιρα Καράσκο, Μαρσιάλ (76' Ζερμέν).

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Πίρλο, Μαρκίζιο, Βιδάλ (77' Περέιρα), Τέβες, Μοράτα (69' Γιορέντε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK