Προκρίθηκε στο... twitter η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε εκτός Champions League από την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο οι Παριζιάνοι έγιναν πρωταθλητές στο... twitter, με τα "τιτιβίσματά" τους από τον πρώτο αγώνα μέχρι και τον αποκλεισμό τους από τους "μπλε" να κλέβουν την παράσταση.

Προκρίθηκε στο... twitter η Παρί

Το 3-1 του πρώτου αγώνα στο "Παρκ Ντε Πρενς" έδωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Ο Ζοζέ Μουρίνιο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με το 2-0 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" έστειλε τους Παριζιάνους... σπίτι τους.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν ωστόσο, μπορεί να μην έχει πλέον την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά σίγουρα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της πρωταθλήτριας στο... twitter, αφού δημιούργησε χαβαλέ και έκλεψε την παράσταση με τα "τιτιβίσματά" της από την ημέρα του πρώτου αγώνα με την Τσέλσι μέχρι και μετά τον αποκλεισμό της.

Tweet #1

Γιατί να φοβηθούμε την ομάδα του "Special One", όταν έχουμε τον έναν και μοναδικό;

Tweet #2

Όλο το Παρίσι ονειρεύεται μαζί μας.

Tweet #3

Όταν οι Άγγλοι έρθουν στο Παρίσι, αυτό είναι για να τρώνε καλά. Θα προσπαθήσουμε να μην σας απογοητεύσουμε.

Τweet #4

Αγαπητοί φίλοι της Τσέλσι, για καλύτερα σουβενίρ του Παρισιού, δοκιμάστε την Μονμάρτρη.

Tweet #5

O Θεός να φυλάει τη βασίλισσα. Όχι την Τσέλσι.

Tweet #6

Συγχαρητήρια στους Άγγλους που δεν θέλουν να φύγουν από την Ευρώπη.

Και η... απάντηση της Τσέλσι, μέσω της "TheSPORTBible" στο twitter μετά την πρόκριση των "μπλε", η οποία αναφέρει: "Δεν έχει ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Παρί. Μόνο κρουασάν", με hashtag #tearsforparis δηλαδή δάκρυα για την Παρί.

Διαβάστε ακόμη:

Τσέλσι-Παρί Σεν Ζερμέν 2-0

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Μουρίνιο (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK