Αντσελότι: "Δεν έβγαλα τον Αλόνσο γιατί έχω εμπειρία από ματς που δεν τελείωσαν στο 3-0!"

Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να δώσει απάντηση για το γεγονός ότι δεν προφύλαξε τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος εν τέλει δέχθηκε κίτρινη κάρτα και θα χάσει τον τελικό του Champions League. Ας όψεται η Λίβερπουλ...

Αντσελότι: "Δεν έβγαλα τον Αλόνσο γιατί έχω εμπειρία από ματς που δεν τελείωσαν στο 3-0!"

"Ήταν το καλύτερο εφετινό μας ματς. Μόνο αν οι παίκτες είναι τέλειοι, μπορείς να πανηγυρίσεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Μετά από 12 χρόνια, η Ρεάλ έφτασε στον τελικό του Champions League και αυτό είναι πολύ καλό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν φανταστικό. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να κάνουν τα πάντα", ήταν το αρχικό σχόλιο του Κάρλο Αντσελότι.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε γιατί δεν προστάτευσε τον Τσάμπι Αλόνσο που αντίκρισε κίτρινη και θα χάσει το μεγάλο τελικό. Η απάντηση του Ιταλού τεχνικού ήταν αποστομωτική, καθώς παρέπεμψε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης με την Λίβερπουλ το 2005: "Να βγάλω αλλαγή τον Τσάμπι Αλόνσο στο 3-0; Το ματς δεν είχε τελειώσει και προσωπικά έχω εμπειρία από ματς που δεν τελείωσαν στο 3-0...".

Ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο τόνισε: "Είναι μία μαγική νύχτα για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι ανυπομονούσαν πως και πως γι' αυτό. Εύχομαι να περάσει και η Ατλέτικο για να έχουμε ένα ισπανικό τελικό".

Ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ (70 νίκες-16 ισοπαλίες), δήλωσε: "Δεν πιστεύω ότι περίμενε κανείς αυτό το αποτέλεσμα".

Διαβάστε ακόμη:

Μπάγερν - Ρεάλ 0-4 (VIDEOS)

Tι γράφει ο Ισπανικός Τύπος

Αντσελότι ο 8ος!

Πανηγύρισε τα 15 ο Ρονάλντο (VIDEO)

Μπιγιονσέ ο Ρονάλντο (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK