Μίτσελ: "Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και να μην ψάχνουμε για ενόχους"

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σχολίασε τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Champions League, τονίζοντας πως οι "μερένγκες" αυτή την στιγμή χρειάζονται στήριξη κι όχι κριτική.

Μίτσελ: "Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και να μην ψάχνουμε για ενόχους"
INTIME SPORTS

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείστηκε από την Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Champions League, με τον ισπανικό Τύπο να ασκεί "δριμεία" κριτική προς τους παίκτες και τον Κάρλο Αντσελότι για την μέτρια παρουσία της ομάδας.

Μία ημέρα αργότερα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και μεγάλη δόξα των "μερένγκες", Μίτσελ, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό και συνέστησε ψυχραιμία, καθώς, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά, αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται στήριξη και όχι κριτική.

"Είμαστε λυπημένοι ως φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται, είμαστε στεναχωρημένοι. Όμως, όπως έχω μάθει απ' όταν ήμουν παιδί, δεν πρέπει να στεκόμαστε στις ήττες, όπως δεν πρέπει να στεκόμαστε και στις νίκες", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν είναι η στιγμή για να ψάξουμε για ευθύνες. Είναι η στιγμή να στηρίξουμε την ομάδα. Όταν κερδίζουμε δεν κοιτάζουμε όλα αυτά τα πράγματα. Ύστερα από αυτό που συνέβη οφείλουμε να δώσουμε δύναμη στα παιδιά και να δείξουμε κατανόηση".

"Η ιστορία μας έχει διδάξει πως χρειάζεται να στηρίζουμε, να παραμείνουμε δυνατοί και να μην ψάχνουμε για τους ενόχους. Αυτή τη στιγμή πρέπει να στηρίξουμε τον πρόεδρο, τους παίκτες και τον προπονητή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK