Μουρίνιο: "Καλά κάνει και ονειρεύεται ο ΑΠΟΕΛ"

Ισορροπημένη χαρακτήρισε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αν και δέχθηκε ουκ ολίγες... εξωαγωνιστικές ερωτήσεις και δη για την περίφημη απαγόρευση δηλώσεων, αρκέστηκε να μιλήσει μόνο για τον αγώνα της Τρίτης.

ROME - MAY 02:  Jose Mourinho the coach of FC Internazionale Milano looks on before the Serie A match between SS Lazio and FC Internazionale Milano at Stadio Olimpico on May 2, 2010 in Rome, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
mourinio.jpg GETTY IMAGES

"Πρώτα από όλα ευχαριστώ για τα καλά λόγια, πάντα μου αρέσει όποτε έρχομαι, εδώ έχω φίλους εδώ κι ένας από αυτούς είναι ο Σαββίδης από τον ΑΠΟΕΛ. Δεν έχουμε να μάθουμε κάτι καινούριο. Αν δούμε αυτή την ομάδα θα δούμε ότι η δύναμη του γκρουπ είναι πιο σημαντική από την ατομική ποιότητα. Επίσης μπορούμε να καταλάβουμε ότι παλεύουν όλοι μαζί. Ολα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο κι αυτό είναι καλό μάθημα στο ποδόσφαιρο. Σεβόμαστε πολύ τον ΑΠΟΕΛ. Βρίσκεται στα προημιτελικά γιατί το αξίζει και όχι γιατί κάποιος τους το δώρισε. Πόρτο, Λιόν και Σαχτάρ είναι πίσω και ο ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ιστορία των δύο ομάδων, την οικονομική δύναμη των δύο ομάδων. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και τους σεβόμαστε πολύ. Μας περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

"Οταν έχεις μία ομάδα που σου δίνει χαρές, ονειρεύεσαι. Αν κάνει όνειρα, τα κάνει, γιατί η ομάδα του μέχρι τώρα του έχει επιτρέψει να το πιστεύει. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω με την ομάδα μου να ανταποκριθούμε στο ρόλο του φαβορί, λόγω της οικονομικής διαφοράς. Για μένα, το καλύτερο στοιχείο του ΑΠΟΕΛ είναι ότι πρόκειται για ισορροπημένη ομάδα. Για κάποιους αυτό δεν έχει σημασία, αλλά για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο σε μία ομάδα. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε κι εμείς ισορροπημένοι".

Από την πλευρά του, ο Κεντίρα είπε μεταξύ άλλων: " Αύριο (Τρίτη) δεν χαλαρώνουμε. Ξέρουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι καλή ομάδα. Εκανε πολύ καλή πορεία στη φάση των ομίλων, απέκλεισε την Λιόν. Είναι καλή ομάδα, δυνατή και παίζει με καρδιά. Σεβόμαστε τον ΑΠΟΕΛ, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε".

Δείτε videos από τη συνέντευξη Τύπου

News 24/7

24MEDIA NETWORK